kod mene u dvorištu na jednom drvetu uvijek ima suhog kruha i špeka..... da špeka!!! sve jedu i prekrasne su
i tako već godinama![]()
Raspravljate o temi Zima je, nahranite pticice u Kućni ljubimci forumu, dio Život i Stil foruma; S obzirom da je velika hladnoca ovih dana pomozite i nahranite pticice koje se motaju oko vasih prozora,kuca,stanova. Dovoljno je ...
NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.
kod mene u dvorištu na jednom drvetu uvijek ima suhog kruha i špeka..... da špeka!!! sve jedu i prekrasne su
i tako već godinama![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Odlicno Irm,eto nas dva to cinimo,pa pozivam i druge koji nisu o tome razmisljali do sad ,neka to od ovog trena pocnu raditi.
NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.
što si rekao/la, nije problem ostavit malo kruha.... a njima napravit veliku uslugu, da neostanu gladni... zima, snijeg, nema hrane....
jako lijepo od tebe![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
uvik ima na terasi, al sad sam odnija ispod 2 velika stabla par saka mrvica
za temu
Baš mi je drago da postoji ova tema. Ptičice hranim svaki dan.
moja svekrva svake zime hrani sjenice![]()
ovako je ok kao što je na ovoj slici od shelby.
ali ako ih hranis tako da samo prospes mrvice po limu ispred prozora ili po balkonu onda ti je cijeli balkon odnosno lim zasran![]()
osim toga malo kartona i folije nije bas skupa investicija, a posluzi kao improvizacija. (papirnati tanjuri su jos laksi, al eto 5-6kn)
Uredno pokupim ostatke kruha od gableca kaj babe ostave u kuhinji i ostavim u jednom dijelu dvorišta. Jednom prilikom su pitale gdje je kruh i srać srać, a ja rekoh da vas netko tako hrani ne bi bile tako neurozne. Od tada muk.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.