| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi znakovi u Život i Stil forumu; neznam kak da stavim naslov pa sam stavil tak kak jesam.. mene samo zanima...ustvari ovak... kod bake mi dosla ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,308
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | znakovi neznam kak da stavim naslov pa sam stavil tak kak jesam.. mene samo zanima...ustvari ovak... kod bake mi dosla neka kuja neka ful sitna neki mjesanac... bila je full preplasena prvih mjeseci valjda je tukli i to... polako se pocela "druziti"... sada kada dodem do bake vec kak auto dolazi ona izlazi pred mene.. e da..i sad me zanima..stalno se moto oko mene ili stare starog.. ali kaj je najbolje stalno dize sapu mi...ili lijevu ili desnu..i to stalno.. stalno...zashto kaj je to?? kaj me oche pozdraviti? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: znakovi možda samo hoće da ju maziš, neki peseki znaju tako šapu davat ili gurati njušku u tvoju ruku da ih maziš ![]() pošto sam ja svoju kujicu naučila da mi da šapu za keksić ili nešto fino njoj to znači - daj mi nešto Najsmješnija mi je kad se popne na kutnu klupu u kuhinji i lupi šapom po stolu ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: znakovi ako kažeš da je bila preplašena i da su ju vjerojatno tukli, sada je našla nekoga tko ju mazi i hrani i sigurno se jako vezala za tebe. Takva je bila i moja kujica kada sam ju dovela doma iz azila, užasno je bila preplašena makar ju sigurno nisu tukli tamo. Bila je jako mršava, sva rebra su joj se vidjela i svega se bojala. U azilima jednostavno nemaju vremena svim psima posvećivati dovoljno pažnje, a kada odjednom dođe u novu sredinu gdje ju paze, maze i najbitnije redovno hrane onda se stalno hoće maziti i biti uz ''svoje ljude'' ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: znakovi Citat:
![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: znakovi Slatko, daje ti šapicu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:57.

Najsmješnija mi je kad se popne na kutnu klupu u kuhinji i lupi šapom po stolu 

ko da kaže ''odmah zahtjevam keksić!''