| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Bjelovar u Društvo forumu; Ispod plavog neba u srcu Hrvatske očekuje Vas grad jedinstven ne samo po specifičnom položaju ulica u centru grada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| charolastra | Bjelovar Ispod plavog neba u srcu Hrvatske očekuje Vas grad jedinstven ne samo po specifičnom položaju ulica u centru grada nego i po srdačnim i prijateljskim građanima............. Uglavnom, vidim da još nema teme o Bjelovaru pa da se to ispravi. Bjelovarci (a i svi ostali), dobrodošli ste napisati nešto.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Bjelovar Jedino što znam o Bjelovaru je...Nataša Vezmar Novak
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar O da, Nataša je Mislim da se sada bavi prehranom sportaša, ako se ne varam. Nego, šta na croportalu nema nikog iz Bjelovara?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Purger | Re: Bjelovar Citat:
Da,bavi se prehranom sportaša... Poznaješ ju ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| banned | Re: Bjelovar pozdrav svim bjelovarcima, zbilja kul grad i ljudi, bar one koje poznam, igrao tamo i nekoliko puta tekme (košarka), žaoo mi je što ne izađem tamo češće, poz iz virovitice.
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar Ne osobno ali par puta sam radio sa frendom na rukometnim utakmicama a oni se znaju pa je tako pričala o tome sa njim.
| | |
| | #8 (permalink) |
| made in china Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bjelovar oh ja bio par puta u bjelovara..tj na parkingu kada sam poslovao..tamo di je onaj pevec izgorio brijem..u bjelovaru kupio prvi skuter....katastrofa je bio...ccc... starci imaju neke frendove iz okolice bj..tj iz grđevca...to je tamo negdje kolko znam... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar Da, grđevac ti je nekih 15 km od Bjelovara. A kojim se ti to poslom baviš kad posluješ na parkingu? Šverc-komerc ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: bjelovar |
« CRIKVENICA
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:36.

Mislim da se sada bavi prehranom sportaša, ako se ne varam. Nego, šta na croportalu nema nikog iz Bjelovara?
Z A N I M L J I V O