Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Lijepa Naša Raspravljate o temi Bjelovar u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daidza naravno da se opet nisi javio klostrobuster kamo ti zalaziš? Jel ideš u Tarkus štogod? Ja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-02-08, 12:36   #91 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-02-08
Godina: 19
Poruka: 35
Madoxx se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
naravno da se opet nisi javio

klostrobuster kamo ti zalaziš? Jel ideš u Tarkus štogod?
Ja sam u Tarkusu svaku subotu...

U vezy pizzerije Palma,vlasnik se zove Nuhi Ismaili da,i Makedonac je ja ga osobno poznajem

Zadnji Uredio daidza : 27-02-08 u 22:23.
Madoxx je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 22:04   #92 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-11-06
Godina: 18
Poruka: 460
WC NeT se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku WC NeT
Re: Bjelovar

ma ja sam ga upoznao jednom isto ali sam zaboravio kako se zove kada mi je malo neobično ime
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 09:44   #93 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 20
Poruka: 250
krizma7 se izdvaja iz mase

U Bjelovaru sam svakih dva tjedna, super grad i super ljudi, a i dobar hambić kod Vinka!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 09:17   #94 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,003
tajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono nešto

Nadam se da mi nitko neće zamjeriti ali meni je Bjelovar prekrasan gradić, tamo se osjećam ko dom i želja mi je preselit se tamo, eto.
So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 10:21   #95 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-03-07
Poruka: 13
bigshot se izdvaja iz mase

evo jedan provjereni podatak za grad Bjelovar pa neka pati koga smeta....djevojke vs muškarci - 3 : 1....hehe..meni ne smeta uopće tako da si dobrodošla tajnice samo se javi...

što se tiće našeg govora, istina je da malo zavlačimo u izgovoru,istina je isto tako da volimo malo nekad skratiti rijeći (ha štaš to je sad IN) ali da imamo sličnosti sa srpskim,ma to nema veze s vezom i to je najveća glupost koju sam čuo, ŠTOVIŠE u Bjelovaru ti se priča NAJKNJIŽEVNIJI hrvatski jezik na razini cijele Hrvatske isto tako PROVJEREN PODATAK, a na koga si ti naletio,od kud je,koje mu je porjeklo to stvarno ne znam....ali ako su zvučali kao što si rekao onda sa 1000% sigunošću ti mogu reći da nisu rođeni bjelovarčani...možda neki dotepenci

hehe sjetio se još nešto šta bi rekao onda za Međimurce,kako oni pričaju....bez uvrede ali u najmanju ruku kao neko još nedovoljno istraženo pleme.....TO NIJE HRVATSKI JEZIK....hehe
bigshot je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 07:20   #96 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,582
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Madoxx Pogledaj Poruke

U vezy pizzerije Palma,vlasnik se zove Nuhi Ismaili da,i Makedonac je ja ga osobno poznajem

I to rodom iz Tetova, a za vrijeme bivše Juge je igrao nogomet za Teteks. Jako dobro igra nogomet, i sin mu trenira za Bjelovar, nije mali loš.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 18:20   #97 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,670
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

Često sam u Bjelovaru, dva tri puta mjesečno. Poslušao sam krizmu7 i pojeo hambić kod Vinka. Stvarno je odličan i obilan, svaka čast.Ljudi su mi super, stvarno su ljubazni i susretljivi.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 18:22   #98 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Poruka: 20,029
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

u zrinski na roštilj slijedeći put, i na pivo u tarkus

e hoće tko kupiti stan u osječkoj, povoljno?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 18:24   #99 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,670
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

Daj mi smjernice gdje se to nalazi. Ja dolazim blizu Bille i Peveca.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 18:27   #100 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Poruka: 20,029
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

uh, teško mi ovako po ulicama

zrinski ti je pored milleniuma, to svi znaju gdje je

a tarkus pored kolodvora, opet možeš pitati bilo koga

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bjelovar

« Vrbovec | Ogulin »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113