| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Bjelovar u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daidza naravno da se opet nisi javio klostrobuster kamo ti zalaziš? Jel ideš u Tarkus štogod? Ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-02-08 Lokacija: zagreb Godina: 19
Poruka: 35
![]() | Citat:
U vezy pizzerije Palma,vlasnik se zove Nuhi Ismaili da,i Makedonac je ja ga osobno poznajem Zadnji Uredio daidza : 27-02-08 u 22:23. | |
| | |
| | #94 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bjelovar Nadam se da mi nitko neće zamjeriti ali meni je Bjelovar prekrasan gradić, tamo se osjećam ko dom i želja mi je preselit se tamo, eto.
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-03-07 Lokacija: BJELOVAR
Poruka: 13
![]() | Re: Bjelovar evo jedan provjereni podatak za grad Bjelovar pa neka pati koga smeta....djevojke vs muškarci - 3 : 1....hehe..meni ne smeta uopće tako da si dobrodošla tajnice samo se javi... što se tiće našeg govora, istina je da malo zavlačimo u izgovoru,istina je isto tako da volimo malo nekad skratiti rijeći (ha štaš to je sad IN) ali da imamo sličnosti sa srpskim,ma to nema veze s vezom i to je najveća glupost koju sam čuo, ŠTOVIŠE u Bjelovaru ti se priča NAJKNJIŽEVNIJI hrvatski jezik na razini cijele Hrvatske isto tako PROVJEREN PODATAK, a na koga si ti naletio,od kud je,koje mu je porjeklo to stvarno ne znam....ali ako su zvučali kao što si rekao onda sa 1000% sigunošću ti mogu reći da nisu rođeni bjelovarčani...možda neki dotepenci hehe sjetio se još nešto šta bi rekao onda za Međimurce,kako oni pričaju....bez uvrede ali u najmanju ruku kao neko još nedovoljno istraženo pleme.....TO NIJE HRVATSKI JEZIK....hehe |
| | |
| | #97 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bjelovar Često sam u Bjelovaru, dva tri puta mjesečno. Poslušao sam krizmu7 i pojeo hambić kod Vinka. Stvarno je odličan i obilan, svaka čast.Ljudi su mi super, stvarno su ljubazni i susretljivi. |
| | |
| | #98 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar u zrinski na roštilj slijedeći put, i na pivo u tarkus ![]() e hoće tko kupiti stan u osječkoj, povoljno? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #100 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar uh, teško mi ovako po ulicama zrinski ti je pored milleniuma, to svi znaju gdje je a tarkus pored kolodvora, opet možeš pitati bilo koga
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: bjelovar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.

Z A N I M L J I V O