| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Bjelovar u Društvo forumu; ne serem..kaj sam nekja krivog rekel?? heh..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bjelovar ne serem..kaj sam nekja krivog rekel?? heh..
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #114 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bjelovar kaje bjelovarci.. (ko da Vas ima puno ) nish se ne hvalite s budnicom..pa jedini u svijetu to imate!!!!
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #115 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bjelovar Jučer sam bio u Bjelovaru i nažalost opet nisam imao vremena da na miru sjednem i popijem Paulaner, a o roštilju da i ne govorim. Jednostavno morao sam hitno u Križevce pa nije bilo vremena za sjedenje, ali eto mene za desetak dana opet u Bjelovaru pa možda ću si moći naći vremena i za pivu. |
| | |
| | #117 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar zavisi što smatraš dobrim štimungom
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #119 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar sad si opisao tipični kafić ![]() imaš tarkus, mario, caricu... što ja znam
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #120 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bjelovar Carica je zakon.... za taj kafić me vežu sjećanja ![]() ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bjelovar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:20.

) nish se ne hvalite s budnicom..pa jedini u svijetu to imate!!!!