| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Bjelovar u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daidza sad si opisao tipični kafić imaš tarkus, mario, caricu... što ja znam meni je capuccino prije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar nisam odavno bio tamo, vjerujem kao i prije
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #123 (permalink) | |
| Starter | Re: Bjelovar Citat:
Bjelovarj nabolji mogući grad u Hrvatskoj, mirno je i ljepo... najljepši park u Hrvata ![]() ![]() ![]()
__________________ This is our decision to live fast and die young | |
| | |
| | #124 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar u ovu temu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #125 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bjelovar Svim ljudima koji iz bilo kojeg razloga posjete Bjelovar, a u ove vruče dane, preporučam da posjete kavanu i slastičarnu Zagorje u Bjelovaru, odličan sladoled (bez pretjerivanja), na ugodnoj terasi u hladu. |
| | |
| | #126 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar slažem se, sladoled je pristojan i kugle su dovoljno velike za 4kn/kom dark nadam se da ćeš se javiti kad slijedeći put dođeš u bj ![]()
| | |
| | #128 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar dapače ![]()
| | |
| | #129 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bjelovar U subotu sam bio u Bjelovaru ( daidza bio sam s cijelom obitelji pa ti se zato nisam javio da odemo na pivu ), i koliko sam skužio Tarkus je bio zatvoren, navučena željezna rešetkasta vrata i lokot, Daidza jesam li ja to dobro vidio i ako jesam , zašto to ? |
| | |
| | #130 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Bjelovar Godina: 21
Poruka: 127
![]() | Re: Bjelovar eo i mene i ja sam iz Bjelovara i sad cete dobit bj-night-guide Bjelovarčanai da pricaju kao srbi ![]() ![]() ![]() , najknjiževnije ![]() ![]() mjesta za izać s dobrim štimungom mislim da neposttoje: --tarkus- rock-ista tracklista još od doba kad je bio gdje je sad red rock i uz to moraš zvonit da te puste u zadimljenu prčvarnicu- dalo se zabavit kad se tek otvorio --zuma- ima dobrih treba i onak su fensi-bar tak misle; myuzik-house- svaki vikend isto- zna bit dobro --havana- ok mjestašce, piva 10kn za razliku od drugih mjesta, također imaju toćeni paulaner, u zadnje vrijeme se tam stand up comedy odrzava, myuzik-house, zna bit dost dobro tu i tamo --carica- uvjek krcato, novo preuređeno, myuzik- jebene cajke --capuchino & living room- skupi se uvjek pun kurac ljudi tak da je najbolje malo ranije otic na cugu dvije, myuza- sve i svašta --mario-rock, neznam sta tam ima, prije bilo dobro u zadnje vrijeme ljudi slabo tam zalaze mislim --alka- ok mjesto, kad neradi terasa prevelika gužva --iv- kinder garden, myuza- trebao bi house bit ak se to moze tak nazvat i domace, od pive sam becks i fresh, nekad bilo dobre crne toćene --milenium- užas, nije uloženo u njega od kad se otvorio, zidovi neznam koje boje od dima, totalno oćajno mjesto, myuza- u zadnje vrijeme neakva živa muzika loša, pa benny benasi - satisfaction što je ujedno i himna ![]() i takve glupostiima još par mjesta al neda mi se više --ugl. moj zaključak- ok kad izlaziš tu i tam, svaki vikend u bj-u katastrofa=3infarkta za mlade tam nema života što dokazuje i ovogodišnja terezijana koja je opet propast, kraljevi ulice i kojekakvi leševi ![]() ![]() , piva=voda... da mi je znat na šta je pola milje otišlo ili kome? u đurđevcu su za picokijadu hladno pivo i netko još, u križevcima severina mislim...--murja sere previše majku im jebem i mislim da se zato više niš ni nezbiva u gradu
__________________ Uspješno ili neuspješno svi mi pretjerujemo glumeći svoj omiljeni lik iz mašte |
| | |
![]() |
| Tagovi: bjelovar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:51.

u ovu temu