| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Bjelovar u Društvo forumu; Već sam mislio da sam jedini ovdje. Pozdrav sugrađanine... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar Već sam mislio da sam jedini ovdje. Pozdrav sugrađanine ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar Ma da? U kojem dijelu?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #26 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar Zvijerci misliš? Pa u svakom slučaju dobrodošla sugrađanko ![]()
| | |
| | #29 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar Pa ja ne izlazim nešto, kao što vidiš. Inače je millenium još uvijek jedini disco ali jadno je to sve što se tiče noćnog života. Nedavno se proširio Tarkus tj. preselio dolje u bivši Graničar pa je sad tamo dobro (ako si išla kad u Tarkus). I tako, ništa posebno, mali grad pa se ni nema gdje. Ali još se zna zalomiti koja privatna fešta pa nas to izvlači ![]() A morat ćeš doći jednom da te malo provedem, najbolje ti je to uživo vidjeti ![]()
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-03-07 Lokacija: Balkan
Poruka: 1,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bjelovar Nisam bila u Tarkusu, ustvari - bila sam u nekim dobrim klubovima i kafićima ali sam zaboravila kako se zovu... Dođem svakih par meseci da vidim šta se radi - baš se spremam za kesten pire kod Zagorca, ona fontanica mi deluje tako relaksirajuće ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: bjelovar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:17.

Z A N I M L J I V O