| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Bjelovar u Društvo forumu; A da? pa valjda ćeš se javiti kad dođeš?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar A da? pa valjda ćeš se javiti kad dođeš? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #33 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar Iz Picindola Znaš gdje je to?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #35 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar Ne znaš za Picindol Morat ću te provesti krug da vidiš ![]() Šalim se. Javiš se pa idemo na kesten pire ![]()
| | |
| | #37 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar Pa ne znam, naletio si na takve ![]()
| | |
| | #40 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar Baš nema, malo zavlačimo i skraćujemo ponekad ali naglasak nema veze sa srpskim
| | |
![]() |
| Tagovi: bjelovar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:57.

Znaš gdje je to?
isao ja sa par decki iz Bjelovara u srednju u Durdevac, i znam se koji puta zaletit tamo u subotu..