| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Bjelovar u Društvo forumu; Bila sam u Bjelovaru prije par godina, slikala se na klupi kod crkve,i kod onog velikog 'kipa'- sladoleda.Ćevape ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-11-07
Poruka: 82
![]() | Re: Bjelovar Bila sam u Bjelovaru prije par godina, slikala se na klupi kod crkve,i kod onog velikog 'kipa'- sladoleda.Ćevape jela kod "Grizelja"-jel se tako nekako zove? Ima u Bjelovaru dosta zanimljivosti,bila sam u HORKUD "Golub" i u vrtiću /naravno/...(ko o čemu ...baba o uštipcima). Svidja mi se što je grad uredan, ljudi su doista prijazni a fine su mi i one eko-porukice na kori drveta-svud po gradu i okolici. Obišla par kafića-ne znam im ime, al imam 'suvenire'-šećeriće iz kafea u kojim sam bila.Inače sakupljam te reklamne vrećice šećera jos od djetinjstva. (u ratu -ovdje u Bosni-su mi dobro došle) Grad je baš super.Budem uskoro opet išla. |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bjelovar Citat:
![]()
__________________ petak | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar Nije daidža i nije makedonac ![]() Ne znam točno ime, bio je Kržak vlasnik prije al pred par godina je prodao
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #56 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar A palma, jbg ja sam kriv. Pročitao papiga ![]() Zove ti se Nuhi Ismaili i makedonac je, da
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #59 (permalink) |
| charolastra | Re: Bjelovar Onda je par dana oblačno, sad smo suzili ulice da ne možeš više doći ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: bjelovar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:29.

Z A N I M L J I V O