| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi CRIKVENICA u Društvo forumu; Baš šteta, nisam baš upućena jer sada živim u Rijeci, a i ne ludujem više po plesnjacima, ali čujem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 103
![]() ![]() | Re: CRIKVENICA Baš šteta, nisam baš upućena jer sada živim u Rijeci, a i ne ludujem više po plesnjacima, ali čujem na radiju tu i tamo nešto o vašem prekrasnom gradu, pa naćulim uši. Inače često šetam od Jadranova, preko Dramlja, pa skroz do Crikve, to mi je super, naročito oko Kačjaka, a oduševljena sam i s Lokvišećem u Jadranovu. Ma cjeli taj dio je super, ali je malo zapostavljen u zadnje vrijeme.
__________________ Amor omnia vincit. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 606
![]() | ja se ispricavam, uopce nisam vidila da ima vec ovdje tema...jos jednom sory,nek admin stavi onu moju temu CRIKVENICA pod kljuc...eto. ajme ja sam bila jedne godine,stvarno sam se lijepo provela...ima mladih dosta gore,nego ovdje gdje zivim.. Zadnji Uredio daidza : 16-05-08 u 16:50. |
| | |
![]() |
| Tagovi: crikvenica |
« Dubrovnik
|
Vrućina u hrvatskoj »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:47.