| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi di idete ovo ljeto na more u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Mata Šta mislite (ako znate) gdje je najbolje ići na more, znaći gdje je dobro a i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Re: di idete ovo ljeto na more Citat:
![]()
__________________ > next level < | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: di idete ovo ljeto na more Citat:
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: di idete ovo ljeto na more da, da... ne preporuča se predugo obitavanje na tom prostoru... možeš fakat obolit od svega toga kaj ti je kreky87 naveo ![]() ... al zato provod iz snova... naravno ako voliš takvu zeku..
__________________ > next level < |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| next best thing | Re: di idete ovo ljeto na more Citat:
ma znam htio sam napisat u Gajacima pa mi bilo glupo, pa sam napiso kak sam napiso, jednako glupo:čekić
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: di idete ovo ljeto na more Citat:
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: idete, ljeto, ovo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| DivX u DVD sa AC3 - 5,1 surround zvukom | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 01-03-06 14:43 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:39.