| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Dubrovnik u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ultimatumrocky I ja sam iz Dubrovnika. i ja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dubrovnik Pozdrav svim Dubrovkinjama i Dubrovčanima. Boravio sam u vašem gradu dva mjeseca 1993. godine i predpostavljate iz kojeg razloga. Bili smo smješteni u hotelu Neptun na Babinom kuku. Tada je još na njemu bila velika rupa od granate. Prekrasan grad, stvarno pravi biser naše obale. Žao mi je jedino što grad nisam posjetio u neka sretnija i ljepša vremena, ali nikad nije kasno pa možda odvedem obitelj u posjet vašem gradu. U ono vrijeme nismo imali puno vremena za opuštanje i zabavu ali se sječam da smo par puta bili na piću u tada poznatom kafiću Ferrari, pa me zanima dali još radi?, a i u kasnim noćnim satima kad smo mogli doći išli smo na burek negdje oko Pila ako se nevaram, to je jedino radilo cijelu noć. Iz tog vremena ostala su mi samo lijepa sječanja, a ona ružna su izbljedila i nedaj bože da se ikad ponove za vas i vaš grad. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-05-08
Poruka: 1
![]() | Re: Dubrovnik Evo vam malo izleta iz Dubrovnika i u Dubrovniku,ima i lijepih slika,stranica je ok ali cini mi se da je prija bila bolja,jedino ako je sada ne srede kako treba.Ja sam isla na jedan izlet i bilo je ok. Poz Dubrovnik Excursions Tours and Transfers - Croatia Dubrovnik Tours,Excursions,Transfers and Accommodation |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 606
![]() | Re: Dubrovnik Evo ni sama nemogu vjerovati,da ste stavili bas tu ovu temu,i to o mojem gradu.. Nazalost,vise nitko ne visi po kaficima ko prije,sto god da se otvori,prije se zatvori,tako da se ovdje u mojem gradu nema sto puniditi,osim gostima koji dodu obici stare zidine i Grad i okolica,a za malde skoro nista,svi se zalu, da je ovdje nocni zivot grozan,pa idu negdje drugo,gdje ih noge odvedu.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: croatia, dubrovnik |
« Petrinja
|
CRIKVENICA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:10.

How else could you capture the world if you don´t attack from the back?

)