| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Gdje najcešće idete na ljetovanje, uvijek neko mjesto ili krstarite? u Društvo forumu; Kada nadjete neko OK mjesto za ljetovanje jeste li uvijek tamo ili obilazite ostatak obale, npr. motorom po obali ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 209
![]() | Re: Gdje najcešće idete na ljetovanje, uvijek neko mjesto ili krstarite? Ja sam s frendovima malo plovio, kojih tjedan dana, malo kornati i zadarski akvatorij. inace zivim na otoku pa mi je gušt proci đir okolo. vec sada vidim da je dosta ljudi doslo na more |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Gdje najcešće idete na ljetovanje, uvijek neko mjesto ili krstarite? Na Braču je vikendica....pa uglavnom tamo. Zadnje vrime i na Korčulu.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-06-07 Godina: 30
Poruka: 3
![]() | Re: Gdje najcešće idete na ljetovanje, uvijek neko mjesto ili krstarite? a zadnjih par godina uvijek na isto mjesto i sad mi ga je vec dosta lijepo je tamo, ali vise za starce kojima je dosta sunce i more. ove godine planiram negdje gdje je malo zivlje - nista posebno, ne mislim na beskonacne tulume, samo da je malo vise muvinga. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljetovanje, mjesto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:34.

)
lijepo je tamo, ali vise za starce kojima je dosta sunce i more. ove godine planiram negdje gdje je malo zivlje - nista posebno, ne mislim na beskonacne tulume, samo da je malo vise muvinga.