| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Gdje najcešće idete na ljetovanje, uvijek neko mjesto ili krstarite? u Društvo forumu; Ja putujem u Povljanu otog Pag imamo tam viksu,al idemo malo i okolo i to pretežno okolica Zadra,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-01-07 Lokacija: Zagreb-Kustošija Godina: 28
Poruka: 67
![]() | Re: Gdje najcešće idete na ljetovanje, uvijek neko mjesto ili krstarite? Ja putujem u Povljanu otog Pag imamo tam viksu,al idemo malo i okolo i to pretežno okolica Zadra,naravno Pag,Novalja,Zrče,a volio bi proč cijelu našu obalu!!!!!!!! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje najcešće idete na ljetovanje, uvijek neko mjesto ili krstarite? Ja svako ljeto svojom jahtom prokrstarim Jadranom, malo se nađem sa Abramovićem, al on nije za ekšn od kad je odjebo trebu... Budala svako ljeto kupi veću jahtu od mene sam da se kurči pred ekipom. Jadnik. Od Jadrana dalje idem prema Bahamima i uživam u otvorenom moru... Ufff, serem govna, šljakam cijelo ljeto ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07 Lokacija: rijeka-bjelovar Godina: 24
Poruka: 85
![]() | Re: Gdje najcešće idete na ljetovanje, uvijek neko mjesto ili krstarite? ma ja sjednem u avuto, nas par ustvari i pičimo magistralom tak da se ne zadržavamo nigdje duže od 1. dana i svuda je odlično |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,163
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje najcešće idete na ljetovanje, uvijek neko mjesto ili krstarite? Svaki put na drugo mjesto. Prošao sam skoro sve na jadranu. ostalo mi je još par otoka za istražit. Mislim da ću ove godine u Vodice. Zovu me tamo ali vidjet ćemo. Zadnji Uredio Dar1 : 22-02-08 u 12:58. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gdje najcešće idete na ljetovanje, uvijek neko mjesto ili krstarite? Ove godine idem do malog lošinja, cres i taj dio... sa autom jedno tjedan-dva pa sto bude, uglavnom nista odredjeno. Prije sam dosta putovao motorom sa ekipom, ali eto, otisao sam van na fax, ekipa nasla fiksne cure i raspalo se sve . No bilo je super ![]()
__________________ Be the change you want to see! Gandhi |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 103
![]() ![]() | Re: Gdje najcešće idete na ljetovanje, uvijek neko mjesto ili krstarite? Muž i ja ove godine barkom oko Otoka Krka, polako bez žurbe, razgledavanje, kupanje, večerice, sladoled i sl.
__________________ Amor omnia vincit. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljetovanje, mjesto |
« Gornja Stubica
|
Kolko nas ima? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:44.

(ženskog spola po mogućnosti