| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Gdje ste bili na moru? u Društvo forumu; Zadar, Crikvenica, Novi Vinodolski, Rijeka, Šibenik - evo nekoliko mjesta gdje ste vi bili... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje ste bili na moru? Bio sam samo u Makarskoj!!! Ali sam zato malo obisao zapadne Hercegovine (Siroki, Citluk, Capljina, Medjugorje, Mostar), istina poslovno, al valjda se i to racuna!! ![]()
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: Gdje ste bili na moru? Ja sam radio cijelo ljeto. ![]() Bio sam samo jedan vikend na Viru ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: Gdje ste bili na moru? To što sam novaca zaradio dobio bi i da sam na moru bio, više sam ih potrošio ![]() Bio sam ja na godišnjem odmoru, dva tjedna, samo što sam se za ta dva tjedna naradio po doma toliko da sam jedva čekao da se vratim na posao da se malo odmorim ![]() Građevinski radovi su bili od jutra do mraka
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje ste bili na moru? Citat:
![]()
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Veteran | Re: Gdje ste bili na moru? Citat:
![]() ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, moru, ste |
« Požega
|
Lomnica pokraj Zagreba »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 3 | 02-05-08 19:05 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:26 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:46.