Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Lijepa Naša Raspravljate o temi Gdje ste bili na moru? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Joj ne morate se citirati kada odgovarate nekome tko je iznad vas Valjda je to jasno ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-08-06, 08:00   #21 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: Gdje ste bili na moru?

Citat:
Pravi autor: eowyn
Joj ne morate se citirati kada odgovarate nekome tko je iznad vas Valjda je to jasno
Rađe ja citiram ako imam kome kaj odgovorit jer dok ja natipkam svoju poruku (a tipkanje mi slabo ide) već ih stigne petorica u međuvremenu odgovorit pa se nezna na koga se moj post odnosi

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-08-06, 13:53   #22 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: trandzo
@ Eowyn: Pa ne smijem se ni malo saliti, odmah prijetnje!!!!!
Ma nisu prijetnje, bila sam "malo" nervozna, a tvoj odgovor mi je došao ko kec na desetku

Citat:
Pravi autor: joks
Rađe ja citiram ako imam kome kaj odgovorit jer dok ja natipkam svoju poruku (a tipkanje mi slabo ide) već ih stigne petorica u međuvremenu odgovorit pa se nezna na koga se moj post odnosi
Onda fino kad te netko pretekne odeš citirati toga kome si pisao, kopiraš citat, odeš editirati svoju poruku i pasteaš citat u poruku. Tren posla A citiranje ako odgovaraš osobi iznad sebe se treba izbjegavati što je više moguće. Nećemo sada u offtopic...pitajte šta god trebate na PM
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-08-06, 15:40   #23 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,395
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

krk kao always
Odgovori sa citatom
Star 29-08-06, 20:07   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 30-12-05
Poruka: 513
Robert se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Robert

Tisno(otok Murter) i Neum
Odgovori sa citatom
Star 30-08-06, 22:11   #25 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Otok Hvar, smješteni u Jelsi ali smo cijeli otok, tj. najbitine gradove obišli. Preko dana na južnoj strani na kupanju jer su tamo zabačene uvale pa si možeš nači "vlastitu". Noćni izlasci u Hvar, u Carpe Diemu nismo bili jer tamo stvarno ne možeš ući ako ti se ne da čekati barem sat vremena na ulazu a to nam se stvarno nije dalo.
Izlet na Vis (Komiža)+ zelena špilja + modra špilja na Biševu.
Jedan dan na Paklinskim otocima i eto.
Sve u svemu bilo je mega-super-fenomenalno. Sutra ću postat koju sliku iz Modre špilje. Kako je to lijepo, nevjerojatno!!
Odgovori sa citatom
Star 30-08-06, 22:28   #26 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,175
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Robert
Tisno(otok Murter) i Neum

Bio si u Neumu?

Pa kako ti je bilo? Ja sam kroz Neum prošao jedno milijun puta, ali nikad se nisam zadržao duže od 15 min. Baš me zanima kako je tamo ljetovat...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-06, 23:54   #27 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 30-12-05
Poruka: 513
Robert se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Robert

Citat:
Pravi autor: damfisk
Bio si u Neumu?

Pa kako ti je bilo? Ja sam kroz Neum prošao jedno milijun puta, ali nikad se nisam zadržao duže od 15 min. Baš me zanima kako je tamo ljetovat...
Ma super mi je bilo u Neumu, bolje nego na većini naših ljetovališta.Ma kontaš tamo je baš mentalite ljudi drugačiji, svi prijateljski raspoloženi, komukativni, totalna razlika od nas...a i navečer imaš di za izać i tak...definitivno idem iduće godine tamo ako Bog da
Odgovori sa citatom
Star 30-08-06, 23:58   #28 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,175
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa sad, ne bih rekao da mi ovde nismo prijateljski raspoloženi i komunikativni... Pa ljudi koji ovamo dođu prvi put upravo navode otvorenost i gostoljubivost kao jednu od stvari koja im se sviđa...

A opet, ja se uvijek krećem među svojima, pa možda i nemam pravi dojam.

Znači, tebi je dolje u Neumu bilo dobro? Ajde super, drago mi je da si se lijepo proveo

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-06, 13:00   #29 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-08-06
Poruka: 8
kojisam se izdvaja iz mase

dubrovnik, super mjesto
kojisam je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-06, 16:07   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

vidio ja danas brankicu čondu u makarskoj, dobra je uživo ali bila je previše obučena
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gdje, moru, ste

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 00:33
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge Kristijan Mobiteli 0 26-10-05 23:26
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38
100 viceva o plavušama Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 17:42

Trenutno vrijeme na forumu: 07:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108