Je, je strasna je!!
Jos par zima i da puhne vjetar bio bu najljepsi kup dasaka i cigle u Hrvatskoj![]()
Raspravljate o temi Gorski Kotar u Lijepa Naša forumu, dio Društvo foruma; Najlijepša zgrada u Delnicama...
ko mu je dao građevinsku dozvolu za ovo?
Bolje desnica nego prknenica!
Neznam ko je dao dozvolu ali stanovi su poznati pod nazivom Čačićevi![]()
Stvarno dobar potez. Objekt projektiran za primorje izgraditi u GK. Ne treba ni spominjati da krov već pušta i da stanarima voda ulazi u stanove...
Prezid, još jedno malo goransko mjesto. Slika sa svečanog otvorenja obnovljenog mjesnog središta, ceste kroz mjesto etc.
Nitko se nije sjetio da im je 2 (riječima: DVIJE) godine trebalo za sve to. Vozilo se u uvjetima koji su bili između Bejruta i Bagdada (doslovno, samo bez artiljerije i snajpera).
Zadnji Uredio TechDE : 18-09-08 u 09:40 Razlog: Dodana slika
u svom putovanju u smeru rijeke nikad neidem autoputom. Obožavam luizijanu, staru terezijinu cestu. Vožnja ne samo da je dinamičnija i zanimljivija ima i svoje skrivene čari. Svako mesto daje nešto novo. Na toj staroj cesti vrlo retko idem preko skrada. Moje putovanje obavezno ide preko stare šusice i ravne gore. Ravna Gora meni je što nekima Delnice. Kada bi kupovao kuću u gorskom kotaru to bi bilo mesto Ravna Gora ili okolica.
He, he. Auto ionako nije moj. Vidiš da je slikano iz auta... Štitim privatnost žitelja![]()
Druga strani zgrade i još par slika