Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Lijepa Naša Raspravljate o temi Imoćani..?? u Društvo forumu; Ajmo sad svi otvorit svoj topic i napisat lozu do 9 koljena Nego, od kud je C mislio a sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-08-07, 23:39   #111 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,581
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Imoćani..??

Ajmo sad svi otvorit svoj topic i napisat lozu do 9 koljena

Nego, od kud je C mislio a sam ja, kopka me...
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 22:42   #112 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,411
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke

Nego, od kud je C mislio a sam ja, kopka me...

šta te ima kopkati,al je bitno..eto bitno je to možda da te nisam ničim mislio uvriditi..
na ove ostale komentare se neobazirem više jer samo potvrđuju moju teoriju a i dokazanu teoriju o ponašanju nekih ljudi u određenim situacijama..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 23:54   #113 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-06-06
Poruka: 140
chunky se izdvaja iz mase

nekakvo uvrijezeno pravilo u Dalmaciji je da se registracijske oznake daju prema gradu kojemu gravitiraju, ili bolje reci gradu na obali kojem gravitiraju
konkretno:
Gracac gravitira Zadru i za opcinu Gracac vrijedi reg.ozn. ZD
Knin i Drnis gravitiraju Šibeniku i za spomenute opcine vrijedi reg.ozn. ŠI
Sinjska opcina ima reg.oznaku ST
Jedini koji su dobili registraciju su Imocani, u bivsoj Jugi ime je reg.oznaka bila MA
i Sinj i Knin su veci gradovi od Imotskog a nemaju svoju reg.oznaku
chunky je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 00:09   #114 (permalink)
kruha i igara!

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
šta te ima kopkati,al je bitno..eto bitno je to možda da te nisam ničim mislio uvriditi..
na ove ostale komentare se neobazirem više jer samo potvrđuju moju teoriju a i dokazanu teoriju o ponašanju nekih ljudi u određenim situacijama..
Je, bitno je; ak nije uvredljivo ne vidim u čem je problem napisati kaj sam te pitala. Uostalom, ti napiši a za (ne)uvredljivost ću sama procijenit.
Koju teoriju? Aha, onu od kud si i navest ću ti sve psihofizičke karakteristike?
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 00:11   #115 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 00:21   #116 (permalink)
kruha i igara!

Upravo tako...
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 08:51   #117 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: chunky Pogledaj Poruke
nekakvo uvrijezeno pravilo u Dalmaciji je da se registracijske oznake daju prema gradu kojemu gravitiraju..
konkretno:
Jedini koji su dobili registraciju su Imocani, u bivsoj Jugi ime je reg.oznaka bila MA
...
sinj i nije nešta baš veći,sve ti je to u 500 ljudi....
Imotski je ima registraciju Makarske jer gravitiramo tom području e sad zašto smo dobili samostalnu nakon raspada juge to ti malo ko zna objasniti,dosta ljudi je mislio da će i dalje biti ma ali evo ma nije..
btw,kakve veza ima ova teza s registracijom..
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 08:59   #118 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,374
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: chunky Pogledaj Poruke
nekakvo uvrijezeno pravilo u Dalmaciji je da se registracijske oznake daju prema gradu kojemu gravitiraju, ili bolje reci gradu na obali kojem gravitiraju
konkretno:
Gracac gravitira Zadru i za opcinu Gracac vrijedi reg.ozn. ZD
Knin i Drnis gravitiraju Šibeniku i za spomenute opcine vrijedi reg.ozn. ŠI
Sinjska opcina ima reg.oznaku ST
i Sinj i Knin su veci gradovi od Imotskog a nemaju svoju reg.oznaku
Da, opet su nekog potplatili, našli vezu... i cijeli grad dobio registracijsku oznaku.

Ps. jedan od legendarnijih postova
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 09:05   #119 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Koju teoriju? Aha, onu od kud si i navest ću ti sve psihofizičke karakteristike?

ne tu teoriju,di sam ja napisa da postoji takva teorija..najlakše je ne čitati nego bubati gluposti..
ja tvrdim da ljudi di su osjetljivi pa bilo to i po pitanju nacionalne osnove (između ostalog) drukčije reagiraju a samim tim i razmišljanju,puno je policijskih ispitivanja usmjereno na psihu ljudi i viruj mi da bi se začudila u kojoj mjeri daju rezultate..
evo primjer,ako ja sad serem i lajem da mrzim pedere svaki peder će na to reagirati jer su se našli prozvani i uvriježeni..a svi ostali neće..
primjer je možda banalan i glup jer bi se iznenadila kako se ljudi na osnovu reagiranja znaju otkriti..
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 09:28   #120 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-06-06
Poruka: 140
chunky se izdvaja iz mase

Citat:
sinj i nije nešta baš veći,sve ti je to u 500 ljudi....
Imotski je ima registraciju Makarske jer gravitiramo tom području e sad zašto smo dobili samostalnu nakon raspada juge to ti malo ko zna objasniti,dosta ljudi je mislio da će i dalje biti ma ali evo ma nije..
btw,kakve veza ima ova teza s registracijom..
nema bas veze s ovom temom, al eto tia sam da mi neko objasni...izvinjavam se na offtopicu, iako je kazem, zanimljivo da bas Imotski ima tu privelegiju

Citat:
malo ko zna objasniti,dosta ljudi je mislio da će i dalje biti
....oprosti, al cisto sumnjam da je itko mislio kako ce i dalje biti MA, moje je misljenje da je dobivanje reg.oznaka rezultat jakog politickog lobija pocetkog 90.-tih pokrenut od clanova HDZ-a sa tog podrucja, a isto tako zelje za bijegom od tradicionalno lijevo orijentiranih Makarana.
Opet ponavljam, bojim se da je krajnji razlog tome imotska tastina...mi, mi, mi
chunky je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: imocani

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114