| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Imoćani..?? u Društvo forumu; Ajmo sad svi otvorit svoj topic i napisat lozu do 9 koljena Nego, od kud je C mislio a sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Ajmo sad svi otvorit svoj topic i napisat lozu do 9 koljena ![]() Nego, od kud je C mislio a sam ja, kopka me...
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? šta te ima kopkati,al je bitno..eto bitno je to možda da te nisam ničim mislio uvriditi.. na ove ostale komentare se neobazirem više jer samo potvrđuju moju teoriju a i dokazanu teoriju o ponašanju nekih ljudi u određenim situacijama..
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni, pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-06 Godina: 31
Poruka: 140
![]() | Re: Imoćani..?? nekakvo uvrijezeno pravilo u Dalmaciji je da se registracijske oznake daju prema gradu kojemu gravitiraju, ili bolje reci gradu na obali kojem gravitiraju konkretno: Gracac gravitira Zadru i za opcinu Gracac vrijedi reg.ozn. ZD Knin i Drnis gravitiraju Šibeniku i za spomenute opcine vrijedi reg.ozn. ŠI Sinjska opcina ima reg.oznaku ST Jedini koji su dobili registraciju su Imocani, u bivsoj Jugi ime je reg.oznaka bila MA i Sinj i Knin su veci gradovi od Imotskog a nemaju svoju reg.oznaku ![]() |
| | |
| | #114 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Citat:
Koju teoriju? Aha, onu od kud si i navest ću ti sve psihofizičke karakteristike? ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? | |
| | |
| | #117 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Citat:
Imotski je ima registraciju Makarske jer gravitiramo tom području e sad zašto smo dobili samostalnu nakon raspada juge to ti malo ko zna objasniti,dosta ljudi je mislio da će i dalje biti ma ali evo ma nije.. btw,kakve veza ima ova teza s registracijom.. ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni, pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #118 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Citat:
![]() Ps. jedan od legendarnijih postova | |
| | |
| | #119 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Citat:
ne tu teoriju,di sam ja napisa da postoji takva teorija..najlakše je ne čitati nego bubati gluposti.. ja tvrdim da ljudi di su osjetljivi pa bilo to i po pitanju nacionalne osnove (između ostalog) drukčije reagiraju a samim tim i razmišljanju,puno je policijskih ispitivanja usmjereno na psihu ljudi i viruj mi da bi se začudila u kojoj mjeri daju rezultate.. evo primjer,ako ja sad serem i lajem da mrzim pedere svaki peder će na to reagirati jer su se našli prozvani i uvriježeni..a svi ostali neće.. primjer je možda banalan i glup jer bi se iznenadila kako se ljudi na osnovu reagiranja znaju otkriti.. ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni, pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #120 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-06 Godina: 31
Poruka: 140
![]() | Re: Imoćani..?? Citat:
....oprosti, al cisto sumnjam da je itko mislio kako ce i dalje biti MA, moje je misljenje da je dobivanje reg.oznaka rezultat jakog politickog lobija pocetkog 90.-tih pokrenut od clanova HDZ-a sa tog podrucja, a isto tako zelje za bijegom od tradicionalno lijevo orijentiranih Makarana. Opet ponavljam, bojim se da je krajnji razlog tome imotska tastina...mi, mi, mi | |
| | |
![]() |
| Tagovi: imocani |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:42.

pusa