| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Imoćani..?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: chunky .. moje je misljenje da je dobivanje reg.oznaka rezultat jakog politickog lobija pocetkog 90.-tih pokrenut ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Citat:
nezamram se s tim tablicama ali činjenica je da smo prije bili Ma za vrime juge a od osamostaljenja Hrvatske smo Im.. e sad čijom zaslugom ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni, pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-06 Godina: 31
Poruka: 140
![]() | Re: Imoćani..?? za Sinj se slazem, al jednostavno po kojoj se logici onda dijele reg.oznake? I Sinj i Imotski su glavni gradovi svojih "krajina", a po tome bi oba grada trebala imat r.o Doduse, Sinj je puuuno blizi Splitu, a Imotski puuno dalji Makarskoj, i dijeli ih Biokovo. Al Knin kao bitno prometno cvoriste, a i velicinom grada zasluzuje r.o. No, nisu je mogli odma dobit radi okupacije, a mislim da ju nece nikada dobit, iz politickih razloga (ako me razumis) |
| | |
| | #123 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Citat:
pa dosta ljudi o tome razmišlja na logičan način ..zašto Sinj ima reg.oznaku Splita.. to da je Sinj puuuno bliže Splitu to mi ne stoji,Imotski sad ima izlaz od Čaporica na A.C. i u Splitu si za 40 tak.min...a ni Sinjanima ne triba puno manje,a što se Makarske tiče i udaljenosti kad se probije tunel koji je u nekoj pripremnoj fazi Imoćani su do Makarske za po ure a ovi iz Zagvozda i za 15 min.. jer ako gledaš zračnu liniju to je premala linija ali samo što su neki stručnjaci radile ceste sljedom logike,okolo-brže..popriko-teže ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni, pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #126 (permalink) | |
varaš se,evo čovik koji je vozio hitnu jednom je doša za 52 min.i to priko Trilja pa na Bisko.. a sad ti ide cesta od Čaporica iza Ciste koja se spaja na AC i izlaziš na Dugopolje..(to ti put skrati za 15 min).. a još kad ce AC spoji na Zagvozd, Imotski-Split bit će ti oko 35min. neforsirane vožnje.. ja osobno sam jednom doša za 50 min,ali priko Trilja pa na Bisko..
| | |
| | #127 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? ne bih se stel mesat u raspravu kakvi su on i ovi, da li se moze doci brzo iz ST do IM i sl. ali zelim vam pokazati jednu opce prihvatljivu istinu ![]()
__________________ |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-06 Godina: 31
Poruka: 140
![]() | Re: Imoćani..?? jednostavno ne mogu vjerovat.... Podji, s Visoke ili Mejasa (tamo je najvise Imocana ).Visoka (Mejasi) - naplatna Dugopolje = 15 min naplatna Dugopolje - spoj na cestu Trilj - Cista = 15 min Caporice (ili restoran Bila kuća) - Lovreč = 10 min Lovrec (sad ja idem uvik na Studence) - Imotski = 15 min Mislim da se moze popricat za par minuta gori doli, al gledaj racunski, taj put je nekih....75 km?a bi dosa za 40 min tribas vozit... 75 km/sat * 60/40 = 75*1,25= 94 km/sat. Cesta je dobra, pogotovo do Lovreca, al mislim da je nemoguce.Ti kazes, moze se.Pusti ti sebe, mene i hitnu. Uzmi prosjecno auto s 4 covika, baba, dida, ovo ono. Uglavnom, placam pice onom koji stigne za 40 min od Splita (ne od rotora u Solinu) do Imotskog (ne do Biorina) a još kad ce AC spoji na Zagvozd, Imotski-Split bit će ti oko 35min. neforsirane vožnje.. ja osobno sam jednom doša za 50 min,ali priko Trilja pa na Bisko.. ja ne mogu virovat, pa stari, pa koliko ti cesto uopce ides tim putevima??? ISFORSIRANE voznje ti je Split-Sestanovac 30 min??? Ovo sve sta ti govoris drzi vodu ako Splitom smatras Dugopolje, ako ne, gadno gadno grijesis |
| | |
| | #129 (permalink) | |
doša si do zaključka da se može doći za 55 min ako se ne varam,to san u prethodnom postu i reka.. doša si do neke prosječne brzine od 94km/h..sad uzmi u obzir da neko onim dijelom od ciste do dugopolja vozi i do 180km/h mislim na AC.. u ovaj prosjek nisam uzima babe,dide i ostale penzionere.. koliko često idem..pa idem svaki vikend manje-više i sad idem na dugopolje pa na čaporice izlazak s AC kod ciste,a nevozim citoena dizela tako da.. ako si spreman dati šolde umisto pića naću ti ja lika za onu minutažu stiže bez problema.. ![]() ako bude kazna od policije ti plaćaš ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni, pitaju te jesu li zaboravljeni... Zadnji Uredio carllito : 30-08-07 u 16:36. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: imocani |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:49.

..NEMOGUCE....
).
ha ha hahaha. dobri ste......vama koda da je 16 godina u guzi...a ne 30