| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Imoćani..?? u Društvo forumu; Ma nemoj, zvao bi ju samo ako je komad E rodjače rodjače... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Imoćani..?? Ma nemoj, zvao bi ju samo ako je komad E rodjače rodjače ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,838
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Citat:
![]() Jesi ti to vidio?! A ništa, ne odoh ja u Imotski. ![]()
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,321
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? jeli baš živiš u Imotskom ili si podrijeklom iz Imotskog a živiš...??
__________________ ....život mi dala baš kao da je znala da nikad neće nestat sa mojih usana.. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,321
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? sad mi još reci da živiš u Stuttgartu pa ću te još i znati,moji su tu ima već 34 god!
__________________ ....život mi dala baš kao da je znala da nikad neće nestat sa mojih usana.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: imocani |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:32.

..