Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Lijepa Naša Raspravljate o temi Imoćani..?? u Društvo forumu; Poznavala jednu curu od tam (sestrina frendica), Božee kak je to bilo umišljeno i držalo se kao ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-08-07, 17:44   #21 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Imoćani..??

Poznavala jednu curu od tam (sestrina frendica), Božee kak je to bilo umišljeno i držalo se kao da je popilo mozak i ljepotu svih...
Odgovori sa citatom
Star 18-08-07, 19:55   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,466
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Poznavala jednu curu od tam (sestrina frendica), Božee kak je to bilo umišljeno i držalo se kao da je popilo mozak i ljepotu svih...

takvi ima svagdi,možda je ta bila miss nečega
miss skladišta rezervih dijelova?
carllito je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 01:04   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
sad mi još reci da živiš u Stuttgartu pa ću te još i znati,moji su tu ima već 34 god!

nisam direktno u S al blizu. ima nas više neg rusa
tigrica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 01:07   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,941
Skunk je zabranio reputaciju

Onda ja Ludwigsburg .
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 08:28   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 4,858
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Znam i ja takvih puno, pa dođu u Zagreb ili malo veći grad na studij pa vide da su jebeni prosjek..
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 08:37   #26 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ako ne i ispod prosjeka
Ajme kako me takvi živciraju...

Kaj je najbolje od svega,oni uopće ne shvaćaju koliko su jadni...izbijaju malograđanski kompleksi...valjda se srame toga tko su,što su i odakle su pa takvim ponašanjem pokušavaju to prikrit...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 09:49   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-06-06
Poruka: 138
chunky se izdvaja iz mase

Imocani?
Pa, po mom iskustvu, medu vecim debilima lijepe nase.
Sta im zamjeram?Pa njihovu uzasnu tvrdoglavost, kod njih ne postoji termin "dogovor"....ne....ili je po njegovom ili nikako.Ne prihvacaju da postoje ljudi drugog misljenja, druge vjere.
Samoproglaseni najveci Hrvati i katolici.
Uzasno mi je smjesna cinjenica da pri gradnji nove crkve trce do tada najvece crkve u Imotskoj krajini, izmjere je, i naprave meeeeetar duzu i meeeeetar siru nego sta je ta.Konkretno, crkva u Lovrecu je meeeeetar duza i meeeeetar sira od crkve u Imotskom
chunky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 09:58   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 4,858
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Znaš li ti gdje je Imotski? Lovreć je oko 30 km udaljen od Imotskog i nema nikakve veze sa Imotskim.
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 12:24   #29 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 4,466
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
...izbijaju malograđanski kompleksi...valjda se srame toga tko su,što su i odakle su pa takvim ponašanjem pokušavaju to prikrit...

ajmeee prika zasra si za cilu godinu,nemoj mi molim te reći da ovo stvarno misliš šta si napisa????......ako je bio LSD u pitanju sve je o.k. ali da ovako razmišlja mlad čovik od 30 god koji živi u zagrebu...jad i čemer,tuga i žalost...
ti znači ljude svrstavaš ko je odakle i po tome ko koliko vridi..
svaka čast sigurno si omiljen u društvu i imaš mnoštvo prijatelja a mislim da si i mnogima ovom rečenicom gori reka o sebi previše toga...
znači ti si iz zagreba i najviše vridiš, ..o.k.ti nemaš kompleksa jer si iz zagreba ..ne sramiš se jer si iz zagreba ..nemaš malograđanskii komleks jer si iz velikoga zagreba ..
ako si član neke mladeži neonacista svaka čast jer ovako mišljenje na osnovi ko je odakle i koje je boje kože imaju samo ti likovi,a po svemu sudeći ti si barem tajnik po svijesti jer za predsjednika nisi još dovoljno educiran..
sigurno nisi nikad niti bio u imotskom (odakle sam i ja podrijeklom) ali si ih lipo etiketira..
svaka čast zagrebački dečko
btw.siguran san kad bi doša u Dalmaciju i posjetio taj gradić da bi mišljenje prominio..
ustvari i nisam siguran..
carllito je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 12:41   #30 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ako se netko zasrao onda si to ti...jer očito čitaš i onda ne znaš kaj si pročitao !

Nigdje ja nisam rekao da su ti ljudi takvi...po njihovom ponašanju ja steknem dojam da je to tako kako sam napisao ali ne znači da je to istina !
Dojam...jel znaš kaj ta riječ znači ?
Apsolutno mi je nebitno tko je kakav i odakle je...smatram da se ljudi ne trebaju sramit niti sakrivat svoje korijene.Znači,budi ono što jesi i ponosi se time !
Kad sam napisao da su JADNI to znači da su jadni jel skrivaju to što jesu !
Kad sam napisao da me živciraju,znači živcira me to kaj misli da sve zna otkad je u Zagrebu !!!

Još jednom...pročitaj post sa razumijevanjem pa onda odgovaraj !

Prijateljski savjet za tebe što se tiče ovog citiranog i boldanog...

Citat:
ajmeee prika zasra si za cilu godinu,nemoj mi molim te reći da ovo stvarno misliš šta si napisa????......ako je bio LSD u pitanju sve je o.k. ali da ovako razmišlja mlad čovik od 30 god koji živi u zagrebu...jad i čemer,tuga i žalost...ti znači ljude svrstavaš ko je odakle i po tome ko koliko vridi..
svaka čast sigurno si omiljen u društvu i imaš mnoštvo prijatelja a mislim da si i mnogima ovom rečenicom gori reka o sebi previše toga...
Još jednom li ovako nešto spomeneš u postu dok se meni obračaš,dobit ćeš Bann brzinom svjetlosti pa makar ja više nikad ne mogao bit član ovog foruma !
Sa uvredama na tvoj račun neću krenut jer se ne želim spuštat na tvoj nivo ali znam da si možeš zamislit šta bi sve mogao napisat sada !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: imocani

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108