| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Imoćani..?? u Društvo forumu; Poznavala jednu curu od tam (sestrina frendica), Božee kak je to bilo umišljeno i držalo se kao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Poznavala jednu curu od tam (sestrina frendica), Božee kak je to bilo umišljeno i držalo se kao da je popilo mozak i ljepotu svih...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,858
![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Znam i ja takvih puno, pa dođu u Zagreb ili malo veći grad na studij pa vide da su jebeni prosjek..
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Purger | Re: Imoćani..?? Ako ne i ispod prosjeka ![]() Ajme kako me takvi živciraju... ![]() Kaj je najbolje od svega,oni uopće ne shvaćaju koliko su jadni...izbijaju malograđanski kompleksi...valjda se srame toga tko su,što su i odakle su pa takvim ponašanjem pokušavaju to prikrit...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-06 Godina: 30
Poruka: 138
![]() | Re: Imoćani..?? Imocani? Pa, po mom iskustvu, medu vecim debilima lijepe nase. Sta im zamjeram?Pa njihovu uzasnu tvrdoglavost, kod njih ne postoji termin "dogovor"....ne....ili je po njegovom ili nikako.Ne prihvacaju da postoje ljudi drugog misljenja, druge vjere. Samoproglaseni najveci Hrvati i katolici. Uzasno mi je smjesna cinjenica da pri gradnji nove crkve trce do tada najvece crkve u Imotskoj krajini, izmjere je, i naprave meeeeetar duzu i meeeeetar siru nego sta je ta.Konkretno, crkva u Lovrecu je meeeeetar duza i meeeeetar sira od crkve u Imotskom |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,858
![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Znaš li ti gdje je Imotski? Lovreć je oko 30 km udaljen od Imotskog i nema nikakve veze sa Imotskim.
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Citat:
ajmeee prika zasra si za cilu godinu,nemoj mi molim te reći da ovo stvarno misliš šta si napisa????......ako je bio LSD u pitanju sve je o.k. ali da ovako razmišlja mlad čovik od 30 god koji živi u zagrebu...jad i čemer,tuga i žalost... ti znači ljude svrstavaš ko je odakle i po tome ko koliko vridi.. svaka čast sigurno si omiljen u društvu i imaš mnoštvo prijatelja a mislim da si i mnogima ovom rečenicom gori reka o sebi previše toga...znači ti si iz zagreba i najviše vridiš, ..o.k.ti nemaš kompleksa jer si iz zagreba ..ne sramiš se jer si iz zagreba ..nemaš malograđanskii komleks jer si iz velikoga zagreba ..ako si član neke mladeži neonacista svaka čast jer ovako mišljenje na osnovi ko je odakle i koje je boje kože imaju samo ti likovi,a po svemu sudeći ti si barem tajnik po svijesti jer za predsjednika nisi još dovoljno educiran.. sigurno nisi nikad niti bio u imotskom (odakle sam i ja podrijeklom) ali si ih lipo etiketira.. svaka čast zagrebački dečko btw.siguran san kad bi doša u Dalmaciju i posjetio taj gradić da bi mišljenje prominio.. ustvari i nisam siguran.. ![]() | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Purger | Re: Imoćani..?? Ako se netko zasrao onda si to ti...jer očito čitaš i onda ne znaš kaj si pročitao ! Nigdje ja nisam rekao da su ti ljudi takvi...po njihovom ponašanju ja steknem dojam da je to tako kako sam napisao ali ne znači da je to istina ! Dojam...jel znaš kaj ta riječ znači ? Apsolutno mi je nebitno tko je kakav i odakle je...smatram da se ljudi ne trebaju sramit niti sakrivat svoje korijene.Znači,budi ono što jesi i ponosi se time ! Kad sam napisao da su JADNI to znači da su jadni jel skrivaju to što jesu ! Kad sam napisao da me živciraju,znači živcira me to kaj misli da sve zna otkad je u Zagrebu !!! Još jednom...pročitaj post sa razumijevanjem pa onda odgovaraj ! Prijateljski savjet za tebe što se tiče ovog citiranog i boldanog... Citat:
Sa uvredama na tvoj račun neću krenut jer se ne želim spuštat na tvoj nivo ali znam da si možeš zamislit šta bi sve mogao napisat sada !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
![]() |
| Tagovi: imocani |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:41.

nisam direktno u S al blizu. ima nas više neg rusa

.

sigurno si omiljen u društvu i imaš mnoštvo prijatelja a mislim da si i mnogima ovom rečenicom gori reka o sebi previše toga...