Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Lijepa Naša Raspravljate o temi Imoćani..?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Ako ne i ispod prosjeka Ajme kako me takvi živciraju... Kaj je najbolje od svega,oni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-08-07, 13:08   #31 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,458
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Re: Imoćani..??

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Ako ne i ispod prosjeka
Ajme kako me takvi živciraju...

Kaj je najbolje od svega,oni uopće ne shvaćaju koliko su jadni...izbijaju malograđanski kompleksi...valjda se srame toga tko su,što su i odakle su pa takvim ponašanjem pokušavaju to prikrit...

ajde mi molim te reci di se ovde spominje riječ dojam?????
di je ta riječ ovde???
dojam?????
ja savršeno vidim pa opet nevidim!!!!!!!
nemogu ja znati šta ti misliš dok pišeš ali mogu viditi šta si napisa !!!!!
i nemoj meni prititi s ničim jer to zbiljaaaa mrzim a tebe ničim osobno nisam uvridio a je neznam otkud tebi taj "dojam"..moj nivo spominješ,pa sumnjam da bi se spusta na moj nivo,moj nivo je 195 cm pa eto ako si veći spusti se ..otvoren sam za sve opcije,samo naprid
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 13:15   #32 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,770
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Otkud mi takav dojam ?
Živim u Zagrebu i srećem takve ljude i vidim kako se ponašaju...

To kaj ti ne vidiš i ne shvaćaš je tvoj problem i ja ga nemam namjeru ispravljat ! Samo ti kažem da ne trčiš pred rudo...
Ako ti kaj nije bilo jasno mogao si pitat a ne uletavat a ne kužiš o čemu se radi...
I nemoj mi prodavat fore sa visinom...znaš na kaj sam ja aludirao....

Ja sam svoje rekao a ti si sad misli kaj hoćeš !
Ako ti kaj nije jasno još,ponovo pročitaj moj prijašnji post !

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 13:30   #33 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 4,458
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: branja Pogledaj Poruke
Znaš li ti gdje je Imotski? Lovreć je oko 30 km udaljen od Imotskog i nema nikakve veze sa Imotskim.

ne pričaj nebuloze..misto Lovreć je sastavni dio Imotske krajine i kako nema veze s Imotskim..
Imotska općina je sve do mista Biorine a tamo dalje spada Sinjska krajina..
a Imotski-Lovreć ti ima 22 km a ne 30 km,gori sam ti svakog skoro vikenda pa viruj meni da znam
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 13:35   #34 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,649
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

A jbt jeste zapeli za to od kud do kud je, ono povreda časti ako te netko fulao tih par km
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 13:40   #35 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,095
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Šta uvreda časti?!¨Krvna osveta!! Nije ni Crna Gora daleko, tamo je još aktualna krva osveta
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 14:38   #36 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ovdje moram reagirati. Baš zato kaj se radi o mojim genima.

Baš mi je zanimljivo nasloniti se, čitati i smijati svakakvim nebulozama koje su napisane o Imoćanima. Upoznala sam samu sebe, otkrila kakva u biti jesam i odkud to sve dolazi. Geni, geni kameni. Ne možeš od toga mada nikad tamo nisi živio. Ajde molim vas. Sahasa, Dorina i CO. ohladite. Sve ovisi od čovjeka do čovjeka. Mislim da sam ja imala jednu sličnu temu o Dalmatincima
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 14:53   #37 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,347
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
ne pričaj nebuloze..misto Lovreć je sastavni dio Imotske krajine i kako nema veze s Imotskim..
Imotska općina je sve do mista Biorine a tamo dalje spada Sinjska krajina..
a Imotski-Lovreć ti ima 22 km a ne 30 km,gori sam ti svakog skoro vikenda pa viruj meni da znam
Znam da znaš, pa ja sam 7 km udaljen od Imotskog ako te baš zanima, tamo sam se rodio i išao u osnovnu školu.

Lovreć NEMA VEZE SA IMOTSKIM to je sasvim drugi grad, mjesto selo kako da ga nazovem, a mi ovdje pričamo o Imotskom a ne o imotskoj krajiini.

Onda možeš reći da su Runovići,Zmijavci, Drum, Vinjani gornji te donji, Grubine, Ričice... da ne nabrajam Imotski, e pa nisu.
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 22:54   #38 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-06-06
Poruka: 140
chunky se izdvaja iz mase

Citat:
Znam da znaš, pa ja sam 7 km udaljen od Imotskog ako te baš zanima, tamo sam se rodio i išao u osnovnu školu.

Lovreć NEMA VEZE SA IMOTSKIM to je sasvim drugi grad, mjesto selo kako da ga nazovem, a mi ovdje pričamo o Imotskom a ne o imotskoj krajiini.

Onda možeš reći da su Runovići,Zmijavci, Drum, Vinjani gornji te donji, Grubine, Ričice... da ne nabrajam Imotski, e pa nisu.
Kako nisu, a tuku se u prsa da su Imocani, eto ih pitaj pa ces cut sta su....doduse, minjaju pricu kako vitar puse, cas jesu cas nisu Imocani, sta dovoljno govori o njihovoj zatupljenosti...
chunky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 10:53   #39 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:

Vidim ja ti nemaš pojma.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 11:10   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Ako se netko zasrao onda si to ti...jer očito čitaš i onda ne znaš kaj si pročitao !
Još jednom...pročitaj post sa razumijevanjem pa onda odgovaraj !

Prijateljski savjet za tebe što se tiče ovog citiranog i boldanog...

Još jednom li ovako nešto spomeneš u postu dok se meni obračaš,dobit ćeš Bann brzinom svjetlosti pa makar ja više nikad ne mogao bit član ovog foruma !
E sahasa kakav si ti car, krepo sam sad od smijeha

P.S. Pročitao sam sve kaj si napisao o ovoj temi i u svemu se slažem
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: imocani

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114