| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Imoćani..?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Ako ne i ispod prosjeka Ajme kako me takvi živciraju... Kaj je najbolje od svega,oni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Citat:
ajde mi molim te reci di se ovde spominje riječ dojam????? di je ta riječ ovde??? dojam????? ja savršeno vidim pa opet nevidim!!!!!!! nemogu ja znati šta ti misliš dok pišeš ali mogu viditi šta si napisa !!!!! i nemoj meni prititi s ničim jer to zbiljaaaa mrzim a tebe ničim osobno nisam uvridio a je neznam otkud tebi taj "dojam"..moj nivo spominješ,pa sumnjam da bi se spusta na moj nivo,moj nivo je 195 cm pa eto ako si veći spusti se ..otvoren sam za sve opcije,samo naprid ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Purger | Re: Imoćani..?? Otkud mi takav dojam ? Živim u Zagrebu i srećem takve ljude i vidim kako se ponašaju... To kaj ti ne vidiš i ne shvaćaš je tvoj problem i ja ga nemam namjeru ispravljat ! Samo ti kažem da ne trčiš pred rudo... Ako ti kaj nije bilo jasno mogao si pitat a ne uletavat a ne kužiš o čemu se radi... I nemoj mi prodavat fore sa visinom...znaš na kaj sam ja aludirao.... Ja sam svoje rekao a ti si sad misli kaj hoćeš ! Ako ti kaj nije jasno još,ponovo pročitaj moj prijašnji post !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Citat:
ne pričaj nebuloze..misto Lovreć je sastavni dio Imotske krajine i kako nema veze s Imotskim.. Imotska općina je sve do mista Biorine a tamo dalje spada Sinjska krajina.. a Imotski-Lovreć ti ima 22 km a ne 30 km,gori sam ti svakog skoro vikenda pa viruj meni da znam ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,649
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? A jbt jeste zapeli za to od kud do kud je, ono povreda časti ako te netko fulao tih par km ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,095
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Šta uvreda časti?!¨Krvna osveta!! Nije ni Crna Gora daleko, tamo je još aktualna krva osveta ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Ovdje moram reagirati. Baš zato kaj se radi o mojim genima. Baš mi je zanimljivo nasloniti se, čitati i smijati svakakvim nebulozama koje su napisane o Imoćanima. Upoznala sam samu sebe, otkrila kakva u biti jesam i odkud to sve dolazi. Geni, geni kameni. Ne možeš od toga mada nikad tamo nisi živio. Ajde molim vas. Sahasa, Dorina i CO. ohladite. Sve ovisi od čovjeka do čovjeka. Mislim da sam ja imala jednu sličnu temu o Dalmatincima ![]() |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Citat:
Lovreć NEMA VEZE SA IMOTSKIM to je sasvim drugi grad, mjesto selo kako da ga nazovem, a mi ovdje pričamo o Imotskom a ne o imotskoj krajiini. Onda možeš reći da su Runovići,Zmijavci, Drum, Vinjani gornji te donji, Grubine, Ričice... da ne nabrajam Imotski, e pa nisu.
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-06 Godina: 31
Poruka: 140
![]() | Re: Imoćani..?? Citat:
| |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Citat:
![]() P.S. Pročitao sam sve kaj si napisao o ovoj temi i u svemu se slažem ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: imocani |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:35.

..otvoren sam za sve opcije,samo naprid 

pusa