Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Lijepa Naša Raspravljate o temi Imoćani..?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: chunky ...cas jesu cas nisu Imocani, sta dovoljno govori o njihovoj zatupljenosti... ma šta su tebi ti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-08-07, 11:33   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,473
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Re: Imoćani..??

Citat:
Pravi autor: chunky Pogledaj Poruke
...cas jesu cas nisu Imocani, sta dovoljno govori o njihovoj zatupljenosti...

ma šta su tebi ti Imoćani radili dok si mala bila da ih tako zdušno nevoliš
ako imaš takvo stajalište o svemu u smislu generalizacije svaka čast s tobom nebi sta na istom stajalištu i čeka tramvaj..
ajme koje razmišljanje a ženi 30 godina

Zadnji Uredio carllito : 23-08-07 u 11:38.
carllito je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 11:38   #42 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke

...Upoznala sam samu sebe, otkrila kakva u biti jesam i odkud to sve dolazi. Geni, geni kameni. Ne možeš od toga ...

Teice svaka čast za ovo šta si napisala..
i prije sam ima lipo mišljenje o tebi na osnovu napisanog s ovim si ga još više podigla..
da si bliže častio bi te..
glupo je generalizirati ljude na osnovi podrijekla..
ako je to tako onda niko od nas nije isti jer nismo svi iz zagreba...KAJ NE??????
carllito je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 11:56   #43 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
imali ovde ko iz najlipseg grada dalmatinskog zaledja..grada skalina,kafica,mercedesa a i lipih cura...
Citat:
e imocani se vole i saliti i pripoznati salu..teice nisan te mislia krasti..(pa da si komad)....
Citat:
Teice svaka čast za ovo šta si napisala..
i prije sam ima lipo mišljenje o tebi na osnovu napisanog s ovim si ga još više podigla..
da si bliže častio bi te..
glupo je generalizirati ljude na osnovi podrijekla..
ako je to tako onda niko od nas nije isti jer nismo svi iz zagreba...KAJ NE??????
Slažem se da je glupo generalizirati...ali pazi ovaj boldani dio
Samo su imoćanke lijepe ili
Tamo nema ružnih cura

Jel svi u imotskom imaju smisla za šalu ili...

Tko je sad iz Zagreba a tko nije

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 12:10   #44 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 4,858
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
ako imaš takvo stajalište o svemu u smislu generalizacije svaka čast s tobom nebi sta na istom stajalištu i čeka tramvaj..
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 12:16   #45 (permalink)
Purger

sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima

Izgleda da ima ozbiljne traume zbog imoćana

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 12:48   #46 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Slažem se da je glupo generalizirati...ali pazi ovaj boldani dio
Samo su imoćanke lijepe ili
Tamo nema ružnih cura

Jel svi u imotskom imaju smisla za šalu ili...

Tko je sad iz Zagreba a tko nije

evo dio po dio samo za tebe..
znači boldano je A I LIPIH CURA-značenje=da se može viditi i ružna,i crna,i plava,i visoka i mršava A I LIPA CURA
drugi boldani dio E IMOĆANI SE VOLE ŠALITI I PRIPOZNATI ŠALU-značenje=da se između ostalog znaju i našaliti i da su i po tome pripoznatljivi u bilome svitu,ponovo naglašavam "između ostalog"..
kod trećeg boldanog dijela ostajem,GLUPO JE GENERALIZIRATI LJUDE NA OSNOVI PODRIJEKLA..
to pričam iz vlastitog iskustva ali to jer druga tema..
generaliziranje je po mome pojmu i definiciji za ljude s predrasudama i određenim negativnim stavovima u društvenom smislu ali i psihološkim posljedicama iz ranijeg doba..to po mome mišljenu nije socijalno biće..
sahasa osobno volio bi da poznaš nekoga iz tog kraja i uvjeren sam da bi se ugodno iznenadio..
tu sam živio do svoje 14 god.i znam o čemu pričam..
carllito je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 12:54   #47 (permalink)
Purger

Eto za tvoju informaciju...poznajem par ljudi iz tog kraja...neki su ok neki nisu
Ali to je svugdje tako...zato se i slažem da ne treba generalizirat...

A da se osvrnem na tvoje objašnjavanje prethodnog posta...
Jel dobar osjećaj kad ti se netko napravi grbav pa namjerno ne želi shvatit poruku
To sam ja u ovom slućaju napravio...

Ajd da više ne idemo u offtopic....neka se imoćani dopisuju ovdje...

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 13:19   #48 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-06-06
Poruka: 138
chunky se izdvaja iz mase

Citat:
nije zena nego musko.....
nije da ih ne volim, nego ih sazaljevam, ne volim netoleranciju kao ni kad mi se neko tuce u prsa, kao oni....ma, uglavnom, najtuznije je sta zapravo ne trazim puno od covika da bi bia s njim "u dobre", al poucen dugogodisnjim iskustvom susretanja s imocanima, nego pobjeci od prethodno spomenutih konstatacija.
Slazem se da ne treba generalizirati, al vjerujte mi da sam se previse puta opeka na spomenute ljude.
Pa evo, primjer je ova tema, IMOĆANI, jeste li nasli temu za sinjane, drnisane, vrgorcane.....ne....Imocani
chunky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 13:23   #49 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Kaj ima kog s Kupresa?
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 14:36   #50 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: chunky Pogledaj Poruke
...nego ih sazaljevam, ne volim netoleranciju...
Slazem se da ne treba generalizirati, al vjerujte mi da sam se previse puta opeka na spomenute ljude.
Pa evo, primjer je ova tema, IMOĆANI, jeste li nasli temu za sinjane, drnisane, vrgorcane.....ne....Imocani

nemogu virovati šta se sve ljudsko oko može viditi a ljudska glava napisati..
u istoj rečenici pišeš..NEVOLIM NETOLERANCIJU a prethodno toga da Imoćane SAŽALJEVAŠ..
moja inteluktualna čula su se svela u dvi riječi..ajme majko!!!
to na kome si se ti opeka to je tvoja životna škola ali zar stvarno mislis da svi najnegativniji ljudi žive u tom području.. ...ako jesu onda bi se zvali jebeni Alcantraz a ne Imotski..
ako išta moraš znati onda bi triba znati kao građanin ove slobodne države da je prva žrtva domovinskoh rata bila iz Imotske krajine (ima posebnu težinu ako se zna da gori nikad nije bilo ratnih događanja)..ti vjerojatno i neznaš o kojoj se osobi radi a sumnjam da znaš o kojem se ratu radilo
a ovo zadnje mi je najkomičnije šta sam pročita otkad sam član croportala a odnosi se na temu za Imoćanine...pa zar misliš da je kome zabraniti otvoriti i temu za Aboridžanine ako ih kojim slučajem ima ovde ili za pleme Massai,šta misliš da smo povlašteni temom ili da plaćamo moderatoru 100 eura misečno da bi nas drža ovde...
čini mi se da imaš primorski naglasak i ako si slučajno iz Splita onda i to moraš znati da je 35% Splita "vlaškog" a samim tim i Imotskog podrijekla (evo i ja prvi)..
promućkati prije upotrebe,samo toliko i čisto prijateljski

Zadnji Uredio carllito : 23-08-07 u 14:39.
carllito je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: imocani

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111