Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Lijepa Naša Raspravljate o temi Imoćani..?? u Društvo forumu; Is... Kog' briga!!!!!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-08-07, 00:06   #61 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,373
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Imoćani..??

Is... Kog' briga!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 00:34   #62 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,504
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Lijepo bi vas zamolila da se smiriti i da ne idete u offtopic više.
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 08:33   #63 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-06-06
Godina: 31
Poruka: 139
chunky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tigrica Pogledaj Poruke
Zvonimir Boban rođen je 8 .listopada. 1968. u Imotskom.

ak nevirujes......Google

Bobani su iz Bobanove drage, par km iza granice
chunky je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 09:16   #64 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,198
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Da stari mu je iz bobanove drage a majka iz Runovića ili Zmijavaca ako se ne varam.
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 10:33   #65 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-06-06
Godina: 31
Poruka: 139
chunky se izdvaja iz mase

mislim da je Runovic, al se ne mogu zaklet
chunky je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 10:39   #66 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

"Rođen 1968. godine u Imotskom, gdje se njegov otac preselio iz sela Bobanova Draga kod Gruda, Zvonimir Boban je kao dječak zaigrao za pionire Mračaja iz obližnjeg sela Runovića."

Otac mu je znaci bio iz Gruda (Hercegovina) i prisa je u nasu lipu Imotsku Krajinu zivit.

sad smo to rijesili u vezi bobana
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 15:55   #67 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: tigrica Pogledaj Poruke
"Rođen 1968. godine u Imotskom, gdje se njegov otac preselio iz sela Bobanova Draga kod Gruda, Zvonimir Boban je kao dječak zaigrao za pionire Mračaja iz obližnjeg sela Runovića."

Otac mu je znaci bio iz Gruda (Hercegovina) i prisa je u nasu lipu Imotsku Krajinu zivit.

sad smo to rijesili u vezi bobana

točno tim riječima,Zvonin otac je doša živiti u Imotski iz Hercegovine prije Zvonina rođenja,ako te zanima i koja je to kuća ja ću ti je pokazati..
Zvonino prezime potječe iz Hercegovine,samo to,ništa više..
Zvonina majka je iz Zmijavaca a ne Runovića..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 18:52   #68 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Is... Kog' briga!!!!!

zamisli ovo
iš....kog briga!!!!!!!!!
a tema o Imoćanima
svaka čast djevojko..pa jesi promislila da zanima Imoćane o kojima je i tema
ali iš.....al su te tako tjerali dok si glavom bila zarinuta glavom u tuđim krumpirima..
u tvojim godina bio sam mnogo kulturniji,zapravo ne mnogo nego jako mnogo
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 19:07   #69 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,153
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Oooo, ja mislim da će jedan Imoćanin opasno nastradati od moderatorice (čitaj: mene) zbog vrijeđanja drugih.
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 21:48   #70 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Oooo, ja mislim da će jedan Imoćanin opasno nastradati od moderatorice (čitaj: mene) zbog vrijeđanja drugih.

nisam se moga suzdržati od njenog komentara..mislim iš.."kultura i čovikova povijest uvik ga sljede i cili život,samo što neki nemaju kulture a drugi biže od povijesti"..a to oću li nastradati nebriga me nikako jer ovo misto doživljavam kao kutak di iznosim svoje stavove,samo to, ništa više..
meni je veća uvreda reći nekome iš..a taj neko ima 21 god.a taj kome je to upućeno 30 god..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: imocani

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113