| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Imoćani..?? u Društvo forumu; Is... Kog' briga!!!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #66 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? "Rođen 1968. godine u Imotskom, gdje se njegov otac preselio iz sela Bobanova Draga kod Gruda, Zvonimir Boban je kao dječak zaigrao za pionire Mračaja iz obližnjeg sela Runovića." Otac mu je znaci bio iz Gruda (Hercegovina) i prisa je u nasu lipu Imotsku Krajinu zivit. sad smo to rijesili u vezi bobana ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Citat:
točno tim riječima,Zvonin otac je doša živiti u Imotski iz Hercegovine prije Zvonina rođenja,ako te zanima i koja je to kuća ja ću ti je pokazati.. Zvonino prezime potječe iz Hercegovine,samo to,ništa više.. Zvonina majka je iz Zmijavaca a ne Runovića.. ![]() | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? zamisli ovo iš....kog briga!!!!!!!!! a tema o Imoćanima svaka čast djevojko..pa jesi promislila da zanima Imoćane o kojima je i tema ali iš.....al su te tako tjerali dok si glavom bila zarinuta glavom u tuđim krumpirima.. u tvojim godina bio sam mnogo kulturniji,zapravo ne mnogo nego jako mnogo ![]() |
| | |
| | #70 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Citat:
nisam se moga suzdržati od njenog komentara..mislim iš.."kultura i čovikova povijest uvik ga sljede i cili život,samo što neki nemaju kulture a drugi biže od povijesti"..a to oću li nastradati nebriga me nikako jer ovo misto doživljavam kao kutak di iznosim svoje stavove,samo to, ništa više.. meni je veća uvreda reći nekome iš..a taj neko ima 21 god.a taj kome je to upućeno 30 god.. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: imocani |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:37.