| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Imoćani..?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: carllito zamisli ovo iš....kog briga!!!!!!!!! a tema o Imoćanima svaka čast djevojko..pa jesi promislila da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,381
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Citat:
Is kao Isuse ali, nisam htjela uzalud izgovarat Njegovo ime jer nije tema o Trojstvu! Iš... pa mama me je učila da se to negovori ljudima nego kokoškama, a kako u skorije vrijeme nisam bila u pravome kokošinjcu (a neznam ni ak sam ikada bila uopće), nemam naviku to UOPĆE govorit. I da, ja kužim da ljudi miješaju ije/ je; č/ć ali za nerazlikovanje s od š prvi glas ![]() Eh, Što teretana radi, ha ImoĆanine? p.s. Kultura ti je toliko važna? Pa ako je koja je kultura miješati se u nečiji odgoj?
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. Zadnji Uredio dorina : 24-08-07 u 22:35. | |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Citat:
o.k. ako je bilo IS a ne IŠ..moja greška.. ali sljedi dio koga briga??.. ..pa valjda briga te ljude koji su iz Imotskoga ..zamisli jebene logike..ovo da te je MAMA NAUČILA da se iš govori kokoškama,svaka čast tvojoj mami,vidi se da zna žena s kokošima ..ovaj dio za TERETANU,pa ko tebi smeta zdravo živiti i baviti se sportom,okani se mcdonaldsa i protrči malo vidit ćeš koji feeling imaš nakon misec,dva,prijateljski savjet.. ovaj dio HA IMOĆANINE,evo da ti kažem i to (neznam koji qurac tebi objašnjavam ali eto..)..rođen u Splitu ali odrasta i živio u Imotskom do 14 god..sad sam ponovo u Splitu..ovde su napisane neke neistine o tim ljudima pa sam se osjeća prozvanim da im odgovorim..jeli ja to djevojko imam pravo ili..ako ne upoznaj me s tim člankom kaznenog prava.. KULTURA mi je važna!!! a kako se ja to mišam u nečiji odgoj,objasni mi kroz slikovitu prizmu ..Zadnji Uredio carllito : 24-08-07 u 23:00. | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| charolastra | Re: Imoćani..?? Ajde dosta prepirki, kakve veze ovo ima sa imotskim? Vidim da ste već upozoreni pa ništa, izgleda da treba dijeliti kartone da se prestane offtopičariti i svađati.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Citat:
Stari mooooj. Ti otvoriš temu o Imoćanima. Dakle otvorio si temu Ona ima pravo kao i svaki forumaš iznijeti svoje mišljenje o temi. Rekla je da je ne zanima ko je iz Imotskog i šta si se ti onda našo pogođen. Šta si mislio da će svi koji ovdje svrate napisati da su Imoćani najbolji ljudi na svijetu, bla, bla... Pa kad već otvaraš temu onda budi spreman za razna mišljenja. Govoriš njoj nekaj o kulturi , a u postu je vrijeđaš da je debela i da joj je mama neka seljančica koja uzgaja kokoši iako si sam pogriješio i rekao da je rekla iš a ne is. Daj malo smiri...pa nećemo se svađat đabe.
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... | |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Citat:
nađi mi dio di je ona debela i di joj je mama seljančica????? ??? ??? prika mene i jebe što sam cili život smiren a nesvađam se s nikim tako da što se mene tiče.. ![]() Zadnji Uredio carllito : 24-08-07 u 23:19. | |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... | |
| | |
| | #77 (permalink) | |
WTF..pa di je tu riječ debela ili seljančica...sad sam još i ćorav.. ajme brale a ja sam mislio da sam ja smantan od ove pive.. | |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Ako je kultura ti važna, izostavi pisanje o mami idućih par postova. Ok? Objasnila bih ti sve kroz prizmu...ali nekužim ti tu geometriju, ipak sam na teologiji. Sorry!
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | |
| | |
| | #79 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Ako će mo gledati na bogatstvo krajeva, vjerujem da većina pozna istinitu pričo "Prosjaci i sinovi". Nego, reci mi, mi koji imamo kokoši, tj. mama mi nije objasnila... da li je još bogatstvo kod Vas mjereno "šćapovima" ?
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #80 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imoćani..?? Dorina i Carllito ovo je zadnje upozorenje, nakon toga slijede kartoni a nakon toga bannovi. Ja sam ozbiljna i ne zezam se. Pročitam li da ste još jednom da je netko nekome mamu s kokoši usporedio lete kartoni, pa makar mi i ti bila frendica i ti bio moj Imoćanin. Ne j*be me živa sila.
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
![]() |
| Tagovi: imocani |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:36.