| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Kava kod vas? u Društvo forumu; gdje najčešće pijete kavu i koliko košta? evo ja često odlazim u daily news u cinestar ili khaha ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kava kod vas? Usput mi je Capuccino (kafić) kod pijace, oko 6-7 kn... tu najčešće...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Kava kod vas? Imam par omiljenih kafića, doma nikad ne pijem. A košta 6-7 kn.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 282
![]() ![]() | Re: Kava kod vas? isto ne volim te špice i šminky mjesta tak da se kreće u omjeru 5-7kn,al u većini kafića je 6
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kava kod vas? Ja idem u "Hole in One pub" u Staroj Vlaškoj kad idem na fax, kava je 9 kn, a do 12h ako stignem 6 kn. A kod sam doma idem u "Green pub", kava s mlijekom 6 kn.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad, kava |
« Županja
|
kako je na silbi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:48.