| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Kava kod vas? u Društvo forumu; doma nikad ne pijem kavu...dobro osim kad ucim....a vani...malešnica špansko bircevi...jet set, grand... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Offline | Re: Kava kod vas? Ja baš uglavnom samo doma i pijem kavu, čim se probudim, ili na poslu ![]() Kad idem van na "kavu" (u jedan od birceva u shoping centru prečko) to obično već bude oko 1, pol 2 i onda pijem fantu ili pivu ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 05-02-07 u 13:05. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: Kava kod vas? Jel bi se učlanio? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Kava kod vas? godišnja članarina = 50 kn, kao poklon se dobije bootleg Doris in Paris, 30 % popust na ulaznice i najbolja mjesta na koncertu...Sjedište, caffe bar simboličnog imena "Queen", koji se nalazi u Lokvama, ulica fužinski put 4. email za info: doris.d_fanclub@she_is_hot_mail.com Čekamo vas mi i Doris. Nažalost ne možemo vam pružit ništa više osim kave iz nescaffe automata po simboličnoj cijeni od 4 kn
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| charolastra | Re: Kava kod vas? Jel mogu ja biti blagajnik kluba?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad, kava |
« Tko pali požare?
|
Virovitica »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:29.