| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi 'Ko je ovdje lud ??? :lol lol Cavtat u Crnoj Gori??? u Društvo forumu; Pa ko je ovdje luuuud, ja nemugu vjerovat da vam ne opisujem evo link, 24sata - Pogreška u RTL-ovu kvizu: ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| banned | 'Ko je ovdje lud ??? :lol lol Cavtat u Crnoj Gori??? Pa ko je ovdje luuuud, ja nemugu vjerovat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() da vam ne opisujem evo link, 24sata - Pogreška u RTL-ovu kvizu: Cavtat je u Crnoj Gori Pogreška u RTL-ovu Kvizu: Cavtat je u Crnoj Gori Gotovo na početku kviza “Kunolovac” voditeljica Lorena Renko (21) od gledatelja je tražila gradove koji sadrže točno dva slova A u imenu. Prva je gledateljica ponudila odgovor Zadar. Sljedeća gledateljica Nika ponudila je Cavtat kao odgovor. Lorena je oduševljeno upisala Cavtat na ploču i priznala odgovor. Nika je osvojila 500 kuna. Za minutu-dvije Lorena, uz sugestije iz režije, nadopunjuje igru i obavještava gledatelje da traže isključivo hrvatske gradove. - Potkrala nam se pogreška jer nismo odmah rekli da tražimo samo hrvatske gradove, pa se na ploči našao grad koji je u Crnoj Gori - zaključuje u eteru Opatijka Lorena misleći na Cavtat. Tijekom emisije nekoliko je puta ponovila da je Cavtat dio susjedne države. Na RTL-u su priznali pogrešku i rekli kako se ispričavaju svim gledateljima zbog učinjenog propusta, posebice stanovnicima Dubrovačko-neretvanske županije te Cavtata. KNJIŽEVNICA LORENA ISPRIČAT ĆE SE GLEDATELJIMA Loreni Renko (21) jako je žao zbog incidenta. - Zbog nesporazuma u komunikaciji između produkcijskog tima i mene uslijedila je pogreška, zbog koje nam je iznimno žao te ćemo se večeras uživo ispričati svim našim gledateljima - rekla je jučer Lorena, koja je inače najmlađa opatijska književnica. Sa samo 17 godina objavila je knjigu “Nda” NAPISAO 17:59 | 01.02.2008. | Piše: Ž. Sablić Odrljin
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,062
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Ko je ovdje lud ??? :lol lol Cavtat u Crnoj Gori??? Katastrofa Šta reći ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Ko je ovdje lud ??? :lol lol Cavtat u Crnoj Gori??? Tu se ne zna tko je gluplji, ovi iz režije ili ona. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: 'Ko je ovdje lud ??? :lol lol Cavtat u Crnoj Gori??? Pa nemojte ju odmah napadati - ipak je to dosta blizu. Da je slučajno Opatiju pripisala Crnogorcima vi bi ju ovdje raskidali. Niste fer. Važno je da je lijepa i zgodna, a ne ovakve sitnice.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Ko je ovdje lud ??? :lol lol Cavtat u Crnoj Gori??? A da je dobila zapovijed da se skine pred kamerom i to bi morala? ![]() Citat:
![]() Mislim, i ovi Hrvati, nikako da nauče geografiju. ![]() A Karlovac je dio Republike Srpske. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 'Ko je ovdje lud ??? :lol lol Cavtat u Crnoj Gori??? Ovo je žalosno pa ne može mi reći da je Cavtat u Crnoj Gori kada nije!!!
__________________ Amicus cetrus in re incerta cernitur! Pouzdan prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji! Vidim da sam ostao zapamćen kao Hello Kitty fan, pa evo povratak Hello Kitty avatara!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: ludost, pogres ka |
« Virovitica
|
Jarmina »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:49.