| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Krapina i Zagorje u Društvo forumu; evo mislim da ovakve teme još nije bilo...pa ako ima Zagoraca nek se slobodno jave...ima nas malo(130k) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 905
![]() | Krapina i Zagorje evo mislim da ovakve teme još nije bilo...pa ako ima Zagoraca nek se slobodno jave...ima nas malo(130k) al smo jaki ![]() i dobro možemo cugat ![]() pa evo za uvod nešto o krapini(Glavnom gradu Zagorja): Krapina - Wikipedija šta se tiče turizma najpoznatiji smo po pračovekima( ) koji su negdar tu živeli(malo po domaći bume se spominali )e da i poznati smo po tome šta smo doslovno ovisni(nažalost) o Zagrebu...svi navijaju za DInamo(najjači klub nogometni igra u 4. ligi )a važno je i spomenuti da 90% ljudi nakon završene SŠ, idu ili živjet ili studirat u Zagreb pa tako idem i ja ..eto nadma se da je dobar uvod, pa nek se jave naši Zagorci ![]() P.S. na avataru vam je grb grada Krapine. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:38.

) koji su negdar tu živeli(malo po domaći bume se spominali
)
..