| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Kutina, Sisak, Popovača u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: abby17 da ne spamam? evo pripremam slike ajde ajde ne brini Gle, nije do mene, forum je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kutina, Sisak, Popovača Gle, nije do mene, forum je kakti mjesto demokracije pa ti više/manje piši što hoćeš, a mene bi trebalo to -ne dirati-. Samo, žao mi je da se ova tema svede samo na slike i komentare koji brat bratu ničemu ne služe. ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-03-08 Lokacija: Farma Godina: 17
Poruka: 368
![]() | zasto mi nece sliku postavit ![]() kak se to stavi? Ma kako neće, vidiš da hoće ![]() Offtopic: Ovako: ako želiš neku sliku s neta ubaciti na forum, ideš desni klik na sliku i copy image location, i onda ovdje zalijepiš ![]() Druga alternativa ti je da ju spremiš lokalno na računalo i onda pod Napredno ideš na Upravljaj privicima. -prospero Zadnji Uredio prospero : 08-05-08 u 11:58. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| charolastra | Re: Kutina, Sisak, Popovača lijepo, sve si poželim sjesti na kavu tamo kad vidim sliku
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-04-06 Godina: 23
Poruka: 101
![]() |
__________________ www.53nja-playground.co.nr |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-04-06 Godina: 23
Poruka: 101
![]() | Re: Kutina, Sisak, Popovača pozz , inace kada odem u sk u grad izlazim ti u bagoo,in side i cubbano!!! sk je cool
__________________ www.53nja-playground.co.nr |
| | |
![]() |
| Tagovi: kutina etc, popovaca, sisak |
« Vrbovec
|
Karta Hrvatske »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:33.

gdje svakog petka liječim dušu