| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Moje mjesto.... Pitomača u Društvo forumu; Evo odakle vam ja dolazim... to vam je općina u podravini, to jest, to je općina na granici između podravine ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Moje mjesto.... Pitomača Evo odakle vam ja dolazim... to vam je općina u podravini, to jest, to je općina na granici između podravine i slavonije...... mjesto se nalazi uz rijeku Dravu.... pitomaca.hr http://povratakpitomace.blog.hr/ evo malo slika, nema nekih novijih slika jer je centar preuređen, cesta šira, itd...
__________________ SOUND . VISION . SOUL P i o n e e r |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Moje mjesto.... Pitomača Zgodno mjestašce, jednom sam bio u tom discu. Sram me reći ali bio sam na kocertu od Super Silve ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Starter | Re: Moje mjesto.... Pitomača Citat:
da se razme- nisam iz podravine al poznajem podravinu jako dobro jer mi je mama podravka, iz Klostra Podravskog..a iam familiji svigdje po malo.. Kladare, Turnasica.. da ne nabrajam, osoba koja zivi tamo zna koja su to sela. Bila sam jednu subotu tamo vani ,aj Tena je ok. Al galaxy je koma. Jedino sto ne volim, je to sta ima puno roma. Tak da mi nije bas najljepse tam.Al inace, volim podravinu,kak nebi, kad sam dijelom podravka ![]()
__________________ ....and she's buying a stairway to heaven.... | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Moje mjesto.... Pitomača E da, u Galaxyu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Moje mjesto.... Pitomača Citat:
a kaj se tiče roma, to nisu romi, to su bogati cigani..... jednostavno dojdeš u pitomaču i prva ulica glavna na ulasku vidiš mercedese, bmw-e, porsche-e i takve aute, i onda oni vele da su siromašni romi... nije istina...
__________________ SOUND . VISION . SOUL P i o n e e r | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjesto, moje, pitomaca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:45.

Z A N I M L J I V O 
,aj Tena je ok. Al galaxy je koma. Jedino sto ne volim, je to sta ima puno roma. Tak da mi nije bas najljepse tam.