| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Najljepša mjesta u Društvo forumu; Imam zelju da napravim jedan tour po Hrvatskoj. Iako sam bila na mnogim mjestima vjerovatno postoje neka koja su posebno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Posavina
Poruka: 107
![]() | Najljepša mjesta Imam zelju da napravim jedan tour po Hrvatskoj. Iako sam bila na mnogim mjestima vjerovatno postoje neka koja su posebno lijepa i atraktivna i koja treba vidjeti. Tour bi isao od Zupanje pa sve negdje do Istre a u povrtaku bi islo Istra-Dubrovnik pa nazad. Sta mi savjetujete da vidim. Hvala unaprijed.
__________________ Ima nas malo, al' smo pravilno raspoređeni u gomili |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Najljepša mjesta od moje kuće 500 metara...... tu si liječim dušu i tjelo po ljetu uz kavicu...... ![]() edit: kažeš od Županje bi krenila.... a što nebi produžila do Vukovara pa otd tamo krenila?..... ja sma inače rođen tamo ali eto rat i to pa sam tu di jesam.... Mislim da imaš svega za vidjeti tamo.... Pa malo produžiš i prošečeš po Sl. Brodu, također lijep grad... pa po Sisku, šetnjica uz Kupu..... pa do Zagreba, e tu bi trebala bit više od jednog dana...... itd.... Zadnji Uredio irm : 20-03-08 u 08:21. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned | Re: Najljepša mjesta Mjesto: Ogulinec Ime jezera: ŠRC Jezra točnije, preko puta benzinske postaje je šodrana cesta koja vodi do jezera... ima ih 3 komada.... a šta tebe konkretno zanima u tim mjestima?.... kultura? povjest? priroda?..... daj budi malo konkretnija.... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Posavina
Poruka: 107
![]() | Re: Najljepša mjesta Citat:
Npr. kad odem u Pulu svakako da cu vidjeti arenu, vjerujem jako popularnu među turistima (iako sam vec bila), ali nisam isla na Brijune (nacionalni park), itd. Znaci zanima me SVE sto je lijepo, povijesno i kutlurno ![]()
__________________ Ima nas malo, al' smo pravilno raspoređeni u gomili | |
| | |
![]() |
« Gdje najcešće idete na ljetovanje, uvijek neko mjesto ili krstarite?
|
ajmo slavonci gdje ste???? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:46.