Samo je jedan grad u ovoj državi-ZAGREB![]()
A ostalo su sela i zaselci.
Najružnije selo je Čakovec !
Sad očekujem provalu kritika zbog ovog posta al nema veze,bit će rasprava zanimljivija !
Raspravljate o temi Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak u Lijepa Naša forumu, dio Društvo foruma; Koji je za vas najružniji grad u lijepoj našoj, i zašto? Ne bih želio da dođe do nekih polemika tipa ...
pametni znaju
Samo je jedan grad u ovoj državi-ZAGREB![]()
A ostalo su sela i zaselci.
Najružnije selo je Čakovec !
Sad očekujem provalu kritika zbog ovog posta al nema veze,bit će rasprava zanimljivija !
Šibenik , strašno loše.
Meni je Split, al ne cijeli, nego onaj dio kod luke i placa--> užas, uvijek sam tam bio po ljeti i uvijek je ćifalo na kilometre, a neki stari nadrkani barbe te sam gledaju ko u nekom hororu ko da čekaju da veliš da ti se tam ne sviđa pa da te živog pojedu
Never drive faster than your guardian angel can fly...
E, Selo, Selo... Znaš li ti koju si ti lavinu pokrenuo...![]()
Ovo će bit gore od rasprave Hajduk-Dinamo pa na kvadrat.
No, da odgovorim na tvoje pitanje -
Zagreb. Ništa mi tu nije drago. Ni grad, ni ljudi, ni atmosfera. Ništa.
Dvor na Uni,mjesto usred nicega i Bogu iza ledja, bez uvrede onima koji tamo zive,to je moje misljenje.
NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.
I dobit ces je uskoro, sad iden na kavu pa mi se ne da pisat.Pravi autor: sahasa666
Znam,znam...Pravi autor: damfisk
![]()
pametni znaju
Zadar ružan grad?!? Pa stvarno...
Ha - to je subjektivno. Njemu se Zadar ne sviđa.
Meni je osobno baš onako lijep, pravi meditaranski grad (ne gradić nego grad). Za Zadrane ne znam (i nije me briga), ali Zadranke su za +5!
Doduše, meni je svaki grad lošiji od Splita - ali mislim da je to prirodno. Svakome je njegov grad najljepši