| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak u Društvo forumu; neka se ne naljute oni iz KUTINE ,al bog te mazo čisti černobilj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Split valjda...... Nekak mi se nesviđa grad....
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #93 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak A zašto? Naime, pitam te "zašto" jer bez obrazloženja, tvoj post spada u kategoriju kretenarije (kao i svaki neobrazložen post)... A zna se tko proizvodi kretenarije... ![]()
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #95 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Majke ti mile, kako ti neki grad može trenutno bit ružan. Ili je ružan generalno, ili nije.
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #96 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Citat:
![]() Meni je recimo Glina jedan od ružnijih gradova jer kao da je rat još uvijek u punom jeku. Tužno izgleda ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes | |
| | |
| | #98 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Ok, ali vjerujem da si puno "širi" nego što ovako ostavljaš dojam. Može to malo i simpatičnije ![]() OT. Da ne zaglibim, navest ću još Varaždin. Svaka čast njegovim znamenitostima, ali je meni u njumu jako neugodno i -hladno-
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #99 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Citat:
A uz Split nesvida mi se i Budimpešta zato jer je sve išarano, nekakve smeđe kuće...
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| ||
| | |
| | #100 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-08 Godina: 22
Poruka: 8
![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak |
| | |
![]() |
| Tagovi: najruzniji |
« Ogulin
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:37.

Split valjda...... Nekak mi se nesviđa grad....

A uz Split nesvida mi se i Budimpešta zato jer je sve išarano, nekakve smeđe kuće...