Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Lijepa Naša Raspravljate o temi Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak u Društvo forumu; ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-05-08, 15:25   #101 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-03-08
Godina: 22
Poruka: 8
moslavec se izdvaja iz mase
Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak

moslavec je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 15:30   #102 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,216
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Sasuke Pogledaj Poruke
A neznam mozda je to i lijep grad... Ja sam bio samo u djelu Splita.... I nije mi se svidjelo... U tom djelu Splita di sam ja bio bilo je puno rusnih kuca eto to mi se nesvida... Jel treba jos objasnjavat il ti je ovo dost? A uz Split nesvida mi se i Budimpešta zato jer je sve išarano, nekakve smeđe kuće...
nije mi se svidjelo...

puno rušnih kuća...

sve išarano, nekakve smeđe kuće...

Veličanstvena argumentacija... vrhunaravna retorika... padam na guzicu pred ovakvim razlozima

Bravo, majstore

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 15:49   #103 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,359
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

a čemu ova tema služi? šta nam nije dosta dinamo-hajduk prepucavanja? ovo je otprilike isto tu negdje, više manje ista stvar

9. uberbabe : skupina D - glasanje
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 07:18   #104 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,528
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
E, Selo, Selo... Znaš li ti koju si ti lavinu pokrenuo... Ovo će bit gore od rasprave Hajduk-Dinamo pa na kvadrat.

No, da odgovorim na tvoje pitanje -

Zagreb. Ništa mi tu nije drago. Ni grad, ni ljudi, ni atmosfera. Ništa.
Nisam ovo vidio prije, ali nikad nije kasno saznati za razmišljanja forumaša. Hajde što ti grad Zagreb nije drag to mogu razumjeti, od takvih kao ti bilo bi i čudno da je drugačije, ali kazati da ti ljudi nisu dragi samo zato što su iz Zagreba, pa mislim stvarno bi prvo trebao razmisliti o tome šta pišeš. Ne vidim razlog da ti netko nije drag samo zato što je iz određenog grada, a u potpunosti nije važno kakav je kao prijatelj, dali je spreman pomoći u nevolji, kako se odnosi prema okolini i mnogi drugi razlozi. Ne razumijem ljude kao što si ti koji koji su uskogrudni i ne vide ništa dalje od svog prozora i sve što je dalje od toga smrdi, trulo je, odvratno i to treba odbaciti. U mojoj okolini živi dosta ljudi iz tvog grada koji su došli živjeti i raditi u Zagreb, ja se posebno družim s jednim tipom s Brda(ti znaš gdje je to) i čovjek je OK, odnosno o svemu možeš s njim normalno razgovarati, spreman je pomoći i primiti pomoć drugog ako mu je potrebna. Eto samo ti želim ukazati da normalnom čovjeku uopće nije važno iz kojeg si grada, sela, šume, livade, rijeke ili polja već kakav si čovijek u duši. Međutim ako ti je život ljepši i sretniji s tim tvojim stavom onda neka tako i ostane, jer o takvim stvarima bitan je odgoj a po tvojim godinama vidim da je sad kasno za preodgoj, samo se nadam da ipak većina iz tvog grada ne razmišlja kao ti.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 10:25   #105 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Većina iz mog grada razmišlja upravo ovako kao što razmišljam ja.

I nisam nigdje rekao da mi netko "nije drag zato što je iz određenog grada". To je isključivo tvoja interpretacija. A pošto je tvoja interpretacija takva, upućuje na zaključak da upravo ti razmišljaš na stereotipan način, i da upravo ti ocjenjuješ da netko iz Splita "ne voli" ljude iz Zagreba samo zato što su iz Zagreba.

Ukratko - pročitaj opet to što si citirao.. možda u drugom čitanju shvatiš.

Inače, ono što mi se osobito ne sviđa kod ljudi iz Zagreba je upravo činjenica da se zapjenite ko pobiješnjelo živinče kad čujete/pročitate da se netko usuđuje ne volit Zagreb ili nedajbože, zagrepčane. To je jednan baš onako šarmantna vaša osobina.

P.S. netko bi ti trebao objasnit da nije pristojno komentirat odgoj osoba koje nikad u životu nisi upoznao. Naime, ti kao fin, kulturan zagrebački dečko širokih životnih pogleda to bi trebao znat.

damfisk je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 17:09   #106 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,528
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

Ti ni ne vidiš šta si napisao, a i ja sam krelac kad s tobom idem u diskusiju.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 21:28   #107 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-02-08
Godina: 17
Poruka: 1,599
Dunga_burek se izdvaja iz mase

meni osobno je Makarska nekako oduran grad....pobjedili su za naj-mjetso turizma, a ja ne znam po čemu to
po 1 plaži , grad mi je smrdljiv, a smeta mi šta posbeno ljeti je grad ima pun qrac lutalica.
eto, sad me objesite

Tučepi, Brela i ostala rivijera su mi 5x puta ugodniji i ljepši
Dunga_burek je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 00:27   #108 (permalink)
women loving misogynist

Makarska mi je, onako, zanimljiva... lijepa im je riva, a ostatak grada je prolazan

Brela su zakon. Tučepi baš i ne.

damfisk je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 16:53   #109 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 610
-cool girl- se izdvaja iz mase

Crnjegovina
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 19:07   #110 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,356
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: selo Pogledaj Poruke
Koji je za vas najružniji grad u

Za mene to je
Zadar - ružan grad, nemas kaj vidit,

Stvarno????

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: najruzniji

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110