| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Citat:
puno rušnih kuća... sve išarano, nekakve smeđe kuće... Veličanstvena argumentacija... vrhunaravna retorika... padam na guzicu pred ovakvim razlozima Bravo, majstore ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #103 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak ![]() a čemu ova tema služi? šta nam nije dosta dinamo-hajduk prepucavanja? ovo je otprilike isto tu negdje, više manje ista stvar ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #104 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Citat:
![]() ![]() | |
| | |
| | #105 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Većina iz mog grada razmišlja upravo ovako kao što razmišljam ja. I nisam nigdje rekao da mi netko "nije drag zato što je iz određenog grada". To je isključivo tvoja interpretacija. A pošto je tvoja interpretacija takva, upućuje na zaključak da upravo ti razmišljaš na stereotipan način, i da upravo ti ocjenjuješ da netko iz Splita "ne voli" ljude iz Zagreba samo zato što su iz Zagreba. Ukratko - pročitaj opet to što si citirao.. možda u drugom čitanju shvatiš. Inače, ono što mi se osobito ne sviđa kod ljudi iz Zagreba je upravo činjenica da se zapjenite ko pobiješnjelo živinče kad čujete/pročitate da se netko usuđuje ne volit Zagreb ili nedajbože, zagrepčane. To je jednan baš onako šarmantna vaša osobina. P.S. netko bi ti trebao objasnit da nije pristojno komentirat odgoj osoba koje nikad u životu nisi upoznao. Naime, ti kao fin, kulturan zagrebački dečko širokih životnih pogleda to bi trebao znat. ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #107 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 1,599
![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak meni osobno je Makarska nekako oduran grad....pobjedili su za naj-mjetso turizma, a ja ne znam po čemu to po 1 plaži , grad mi je smrdljiv, a smeta mi šta posbeno ljeti je grad ima pun qrac lutalica.eto, sad me objesite ![]() Tučepi, Brela i ostala rivijera su mi 5x puta ugodniji i ljepši ![]() |
| | |
| | #108 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Makarska mi je, onako, zanimljiva... lijepa im je riva, a ostatak grada je prolazan Brela su zakon. Tučepi baš i ne.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #110 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,356
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Citat:
Stvarno???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najruzniji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:42.

A uz Split nesvida mi se i Budimpešta zato jer je sve išarano, nekakve smeđe kuće...