| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Makarska mi je, onako, zanimljiva... lijepa im je riva, a ostatak grada je prolazan Brela su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 1,542
![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Citat:
![]() ova mala mjesta su mi jebena, a kod Tučepa je problem činjenica šta je na ljeto prenapučeno doslovno(to mi smao smeta jer imam psa), al svejedno je baš lijepo. Bio sam zandjih par god. u Tučepima i nikad mi ne dosadi, a u Brelima, nekako mi nemaju tako lijepo šetalište al ajde da ne bude skroz off-topic, za baš najružnije mjesto, odite u Zagorje u neke vukojebine i vidjet ćete šta je srednja žalost....ima ih pun **** ....a ja sam inače iz Zagorja ![]() Zadra mi je lijep grad, al kao turist rađe bi uvijek išo u Zaton ili Petrčane | |
| | |
| | #112 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,608
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Nezelim pljuvat po nijednom gradu,selu...jer to je moja drzava i sretan sam jer sam u svojoj drzavi,al sve ovisi o atmosferi i na kakve ljude naides i u koje doba godine dodes i nije svejedno doc na dane nekog grada/sela ili doc poslovno u 5 ujutro u babinu gredu u najzabitiji dio... Kao drugo kroz Hrvatsku je prosao rat tako da je masu djelova jos neobnovljeno i ljudi su jos pod frustracijama i neki ljudi nisu tako pristupacni prema dosljacima,turistima itd...i to obicno stvara i dojam ko ljudi... Nisam iz Čakovca al vjerujem da si se tu rodia i da si sretne i tuzne dane,svoju mladost provea i da zivis u Čakovcu bia bi ti najlipsi grad u drzavi. Masu ekipe ode pljuje na sela i gradove na racun slika sa interneta bez da su bili i zivili tamo... Jos jedna vazna stvar... Bili ima muda rec to jednom vukovarcu ?
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby Zadnji Uredio prospero : 08-05-08 u 11:44. | |
| | |
| | #115 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 1,542
![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Citat:
![]() | |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak iskreno, uz svo duzno postovanje smatram da je ovo krajnje uvredljivo pogotovo za gradove koji su tu bili prije zagreba ![]() ne znan koji bi grad neveo kao najruzniji, a da ne povrjedim nekoga, jer naravno svima je njihov grad najlipsi... u stvari mislim da svi gradovi u hr imaju dosta lipih stvari, neki vise neki manje...
__________________ Follow me now and you will not regret Leaving the life you led before we met You are the first to have this love of mine Forever with me till the end of time |
| | |
| | #117 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Citat:
Istina je da je najveci, i sa najvise stanovnika, ali razlog tome je onaj probisvijet (kako ti kazes) koji se doselija gore. Jer , budimo realni, po tvom shvacanju razlike izmedu sela i gradova , da u Zagrebu zive SAMO pravi purgeri, taj grad bi ipak bio SAMO selo.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #118 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke Samo je jedan grad u ovoj državi-ZAGREB A ostalo su sela i zaselci. Dečko moj ovakva inteligentna izjava stvarno ti nije trebala. Malo si pogledaj u povijest i vidjet ćeš mnoge naše gradove koji su u prošlosti bili puno važniji od Zagreba, a ujedno su i puno stariji od Zagreba. |
| | |
![]() |
| Tagovi: najruzniji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:51.