Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Lijepa Naša Raspravljate o temi Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Makarska mi je, onako, zanimljiva... lijepa im je riva, a ostatak grada je prolazan Brela su ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-05-08, 19:34   #111 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-02-08
Godina: 17
Poruka: 1,542
Dunga_burek se izdvaja iz mase
Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Makarska mi je, onako, zanimljiva... lijepa im je riva, a ostatak grada je prolazan

Brela su zakon. Tučepi baš i ne.
ma ajde priznam da mi ipak nije makarska baš najružnija al sam htio smao spomenut kako mi se taj grad ne sviđa i da ne razumijem kako je to naj-turističko mjetso 2007.

ova mala mjesta su mi jebena, a kod Tučepa je problem činjenica šta je na ljeto prenapučeno doslovno(to mi smao smeta jer imam psa), al svejedno je baš lijepo.

Bio sam zandjih par god. u Tučepima i nikad mi ne dosadi, a u Brelima, nekako mi nemaju tako lijepo šetalište

al ajde da ne bude skroz off-topic, za baš najružnije mjesto, odite u Zagorje u neke vukojebine i vidjet ćete šta je srednja žalost....ima ih pun **** ....a ja sam inače iz Zagorja

Zadra mi je lijep grad, al kao turist rađe bi uvijek išo u Zaton ili Petrčane
Dunga_burek je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 19:41   #112 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,608
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat
Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Samo je jedan grad u ovoj državi-ZAGREB
A ostalo su sela i zaselci.

Najružnije selo je Čakovec !

Sad očekujem provalu kritika zbog ovog posta al nema veze,bit će rasprava zanimljivija !
Split nije grad...sta ces ocekivat od kvazipurgera nego da te pljuje...samo se nadam da tvoje dite nece ic na oca jer ce mali bit zadrti kvazipurger...
Nezelim pljuvat po nijednom gradu,selu...jer to je moja drzava i sretan sam jer sam u svojoj drzavi,al sve ovisi o atmosferi i na kakve ljude naides i u koje doba godine dodes i nije svejedno doc na dane nekog grada/sela ili doc poslovno u 5 ujutro u babinu gredu u najzabitiji dio...
Kao drugo kroz Hrvatsku je prosao rat tako da je masu djelova jos neobnovljeno i ljudi su jos pod frustracijama
i neki ljudi nisu tako pristupacni prema dosljacima,turistima itd...i to obicno stvara i dojam ko ljudi...
Nisam iz Čakovca al vjerujem da si se tu rodia i da si sretne i tuzne dane,svoju mladost provea i da zivis u Čakovcu bia bi ti najlipsi grad u drzavi.
Masu ekipe ode pljuje na sela i gradove na racun slika sa interneta bez da su bili i zivili tamo...

Citat:
Jos jedna vazna stvar...
Bili ima muda rec to jednom vukovarcu ?

Zadnji Uredio prospero : 08-05-08 u 11:44.
RizLA je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 20:04   #113 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-02-08
Godina: 26
Poruka: 183
KiD_007 je zabranio reputaciju

.....

Zadnji Uredio KiD_007 : 06-05-08 u 20:08.
KiD_007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 20:36   #114 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 606
-cool girl- se izdvaja iz mase

Dubrovnik mi je ruzan grad..
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 15:09   #115 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-02-08
Godina: 17
Poruka: 1,542
Dunga_burek se izdvaja iz mase

Citat:

Najružnije selo je Čakovec !

Sad očekujem provalu kritika zbog ovog posta al nema veze,bit će rasprava zanimljivija !
zagreb, zagreb selo kraj varaždinaaaaaa
Dunga_burek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 15:18   #116 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,458
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

Citat:
iskreno, uz svo duzno postovanje smatram da je ovo krajnje uvredljivo pogotovo za gradove koji su tu bili prije zagreba
ne znan koji bi grad neveo kao najruzniji, a da ne povrjedim nekoga, jer naravno svima je njihov grad najlipsi...
u stvari mislim da svi gradovi u hr imaju dosta lipih stvari, neki vise neki manje...
Forever with me till the end of time
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 16:31   #117 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,208
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:

Zasto bi te kritizirala, kad je lakse kupit ti knjigu iz zemljopisa za osnovnoškolce... ?
Istina je da je najveci, i sa najvise stanovnika, ali razlog tome je onaj probisvijet (kako ti kazes) koji se doselija gore. Jer , budimo realni, po tvom shvacanju razlike izmedu sela i gradova , da u Zagrebu zive SAMO pravi purgeri, taj grad bi ipak bio SAMO selo.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 21:11   #118 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,492
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

Dečko moj ovakva inteligentna izjava stvarno ti nije trebala. Malo si pogledaj u povijest i vidjet ćeš mnoge naše gradove koji su u prošlosti bili puno važniji od Zagreba, a ujedno su i puno stariji od Zagreba.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 16:38   #119 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-03-08
Godina: 20
Poruka: 125
mirekk se izdvaja iz mase

špičkovina
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 20:43   #120 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-06-08
Poruka: 14
Dupina se izdvaja iz mase

U svakom slučaju oni kontinentalni su svakako ružniji od morskih, pa radilo se o gradu, selu ili zaseoku. Iako uz more nema sela i zaselaka.
Dupina je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: najruzniji

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108