| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak u Društvo forumu; uz more nema sela jeli piiiih pa što je tebi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #124 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 25
![]() | RIJEKA
__________________ Anđele... Tuguju ljudi za tobom jer si bio jedinstven ,a moje si nadahnuće i moj uzor... Moja je najveća želja i molitva da te što više ljudi slijedi, tvoj put i tvoju misiju, misiju ljubavi... |
| | |
| | #126 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-08-07 Lokacija: Sisak
Poruka: 295
![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak E, sad da ja malo progovorim,kao rođena Siščanka ![]() Nije Sisak ružan grad,normalno,to je sad rašireno mišljenje zbog medijske eksploniranosti uzrokovane zagađenjem zraka na čemu možemo zahvaliti dragoj nam "Rafineriji",a tu i tamo i "Željezari",ali,bože moj,nije Sisak samo Caprag ili onaj dio koji vidite dok prolazite automobilom prema Zagrebu,Popovači ili kuda već. Zavirite malo dublje,lijepa je ta prva ulica,lijepa je Vrbina,Viktorovac,doktorsko naselje pa i Zibel...Stari grad (koji je vama,dragi metropolisti spasio guzu od Hasana Paše i ekipe),Stari most,simbol Siska... Isto tako bih mogla reči za Zadar,grad uz koji sam jako vezana ![]() Najružniji mjesto mi je definitivno Glina,a zanjom ništa ne zaostaje Batinova kosa,Crevarska strana te ostala banijska sela.
__________________ Sad tek vidimo da je Orwell bio optimist. |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-06-06 Godina: 23
Poruka: 273
![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Ovako, nisam bas puno putovao po Hrvatskoj ali mi je Bjelovar nekako depresivan. Dok sam jos bio u srednoj skoli isli smo u Bjelovar i nekako je sve tuzno bilo. Split ima svoje cari, ali nitko mi ne moze reci da tamo na rivi ne smrdi.Zivcira me stav nekih Zagrebcana da je sve ostalo osim Zagreba selo...
__________________ Bayern München - jetzt erst recht |
| | |
| | #130 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Citat:
Odi u Ploče i doživi katarzu. Bez konkurencije najružnije mjesto.
__________________ Tko te ljuti, uvali mu kruti! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najruzniji |
« Korčula+turizam
|
SLATINA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:31.

How else could you capture the world if you don´t attack from the back?