Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Lijepa Naša Raspravljate o temi Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak u Društvo forumu; Kako kaže damfisk to je subjektivno. Pitanje je u koliko ste "gradova" bili da možete reći ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-04-06, 15:47   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-01-06
Poruka: 63
Mars_NG se izdvaja iz mase
Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak

Kako kaže damfisk to je subjektivno.

Pitanje je u koliko ste "gradova" bili da možete reći koji je grad VAMA najružniji.

Meni definitivno Zagreb nije drag, zato što mi je nužno zlo!
I svaki ponedjeljak mi se smraći kad moram u ZG.
Ali od svih gradova u kojima sam bio mi je Kutina najgora za život, jednostavno mi na prvi pogled izgleda "tužno", a tek onaj miris i ostalo. Jednostavno je Kutina #1 na ovoj mojoj listi. A nakon toga Zagreb, ali to zbog drugih razloga!

Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 16:28   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,120
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

Tako je , to je subjektivno.
Ja sam bio u svim vecim gradovima HR,
i zadar mi je najgori,
a zaboravio sam prije napisati o najgorem selu
u hrvatskoj - zove se Duboševica,
odma u Slavoniji kod granice s mađarskom,
jedna ulica, jedna birtija, uzas
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 16:51   #13 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

To je zbilja relativno,nama su centar renovirali i sad je sav u staklu i metalu i baš mi je fuj.

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 19:39   #14 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,664
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP

prije nego se zahuktate, suzdržite se od vrijeđanja, od namjernog provociranja i sl. neće se tolerirati bezrazložne svađe na temu sjever-jug.

a da ne bude offtopic, eto stvarno živimo u prekrasnoj zemlji sa prekrasnim gradovima i znamenitostma...ali nekako me rijeka ne privlači, nekako mi je tmuran grad, i prejebeno dugačak, izludim
Odgovori sa citatom
Star 20-04-06, 19:56   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-01-06
Poruka: 73
inmar se izdvaja iz mase

Opatija... hrpa betona koja je dobro reklamirana, zato je popularna...
inmar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 10:53   #16 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

šibenik,karlovac i sisak su mi nekako najružniji od svih.ako trebam odabrati jednog let it be sisak
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 12:14   #17 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

ŠIBENIK, one and only
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 14:21   #18 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa ja ne znam kakav vi problem imate sa Šibenikom?? Obrazložite malo, zašto vam je Šibenik najružniji? Po čemu?

Evo ja sam zadnjih 5-6 godina u Šibeniku najmanje jednom tjedno, prošao sam ga uzduž i poprijeko i stvarno ne vidim neke zamjerke...
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 14:32   #19 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Pa, tebi je ok jer inače živiš u Splitu
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 14:47   #20 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: HornedRapid
Pa, tebi je ok jer inače živiš u Splitu
A šta to znači?
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: najruzniji

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111