| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak u Društvo forumu; Kako kaže damfisk to je subjektivno. Pitanje je u koliko ste "gradova" bili da možete reći ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-01-06 Lokacija: Nova Gradiška - Zagreb
Poruka: 63
![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Kako kaže damfisk to je subjektivno. Pitanje je u koliko ste "gradova" bili da možete reći koji je grad VAMA najružniji. Meni definitivno Zagreb nije drag, zato što mi je nužno zlo! I svaki ponedjeljak mi se smraći kad moram u ZG. Ali od svih gradova u kojima sam bio mi je Kutina najgora za život, jednostavno mi na prvi pogled izgleda "tužno", a tek onaj miris i ostalo. Jednostavno je Kutina #1 na ovoj mojoj listi. A nakon toga Zagreb, ali to zbog drugih razloga! ![]()
__________________ This time next year, we'll be Millionaires! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Tako je , to je subjektivno. Ja sam bio u svim vecim gradovima HR, i zadar mi je najgori, a zaboravio sam prije napisati o najgorem selu u hrvatskoj - zove se Duboševica, odma u Slavoniji kod granice s mađarskom, jedna ulica, jedna birtija, uzas
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #13 (permalink) |
| next best thing | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak To je zbilja relativno,nama su centar renovirali i sad je sav u staklu i metalu i baš mi je fuj.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| -PIMPTATICA- | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak prije nego se zahuktate, suzdržite se od vrijeđanja, od namjernog provociranja i sl. neće se tolerirati bezrazložne svađe na temu sjever-jug. a da ne bude offtopic, eto stvarno živimo u prekrasnoj zemlji sa prekrasnim gradovima i znamenitostma...ali nekako me rijeka ne privlači, nekako mi je tmuran grad, i prejebeno dugačak, izludim ![]()
__________________ ---ex moderator--- |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak ŠIBENIK, one and only
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #18 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Pa ja ne znam kakav vi problem imate sa Šibenikom?? Obrazložite malo, zašto vam je Šibenik najružniji? Po čemu? ![]() Evo ja sam zadnjih 5-6 godina u Šibeniku najmanje jednom tjedno, prošao sam ga uzduž i poprijeko i stvarno ne vidim neke zamjerke... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Pa, tebi je ok jer inače živiš u Splitu
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: najruzniji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:24.

pametni znaju 

---ex moderator---