| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak u Društvo forumu; Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak - mislim da nije bilo potrebno otvarati ovu temu, jer takvog grada/mjesta/sela/zaselaka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-10-05 Lokacija: Dalmacija
Poruka: 134
![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Citat:
![]()
__________________ sjebali nas aboriđini | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-05-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 218
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Citat:
![]() | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Citat:
A postoji li jedan normalan Zagrepčanin (ili bar onaj koji živi u Zagrebu) koji se ne osjeća pozvan svađat se sa Splićanima oko toga koji je grad ljepši? Pa šta ti hoćeš reć? Uopće mi nisi jasan. Šta se mene hvataš? Ja sam rekao da je meni ZG ružan, i rekao sam da sam po tom pitanju subjektivan. A ako ti misliš da Split ima "samo rivu" onda u Splitu nisi bio ili si slijep. Ili si možda jednostavno subjektivan. Kao i ja. E da, ako ćemo već tako razgovarat - Zagreb nema niti rivu.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
ja ne kažem da je Zagreb lijep grad,ali nije ni Split,i bio sam tamo i živio i jedino dobro što je jest riva,najljepši grad je Dubrovnik,shvatite ljudi:čekić e sad,što se meni ne sviđaju ni Zagreb ni Split,ja ne pokušavam tebi poboljšat sliku Zagreba i tvrdit da je mrak,predobar itd...kao što ti radiš sa svojim gradom,ali dajte više,mrzim tu zadrtost,i to svađanje među Splićanima i Zagrepčanima,a vi ste gori po tom pitanju,šta je je:čekić | |
| | |
| | #46 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak NAMA Splićanima? Ma uopće neću o tome na ovoj temi... nema smisla... stvarno nema smisla... ako hoćeš raspravljat o mteropolizaciji i centralizaciji, otvori temu na forumu "Politika" pa ćemo se prepirat do mile volje. A ti ako misliš da je Dubrovnik najljepši grad - ko ti brani da tako misliš. Svako ima pravo na svoje mišljenje. ja, recimo mislim da Dubrovnik nema rivu, a jebeš mediteranski grad bez rive. Nje Dubrovnik ružan, daleko od toga, ali nema rivu i to mi nekako smeta. Meni Split JEST najljepši grad. Ako tebi Zagreb nije - opet ponavljam, tvoj problem. ali reć da su Split i Zagreb isti - to je jednostavno besmisleno. To ti je kao da si rekao da su Beč i Napulj isti - ružni.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #47 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak al vidiš ovo isto je pretjerano,mi Splićani smo naj,mi ovo,mi ono - to ide na živce i volite puno pljuvat ostale,evo primjer iz svakodnevnog života: dvije starije gospođe,jedna Splićanka,druga Dubrovčanka,Dubrovčanka bila u posjeti Splitu,i ''domaćinka'' njoj kaže pa kakav je to govor? neka se nauči pričat...i tako dalje..ja stvarno ne kužim,u čemu je problem,što ste takvi? |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak OFFTOPIC!!!!!!! Neću o tome razgovarat ovdje!!! Otvori temu u odgovarajućem forumu, pa ćemo razglabat!!!
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Iskreno, meni je širi centar Zg - a strašan..gužva, svi nekud jurcaju ko da neće stić ni na jedan od milion tramvaja, a da ne pričam o vožnji autom po Zg-u. Nisam navikla na to i ne sviđa mi se, pa sam sretna što mi je sestra u podsljemenskom dijelu Zg-a. Tamo je lijepo, mirno i ima zelenila. ![]() A Split, Dubrovnik, Zadar, Šibenik....i svi ostali morski gradovi..svi imaju svoje nešto. Ne samo što su na moru i imaju ili nemaju rivu, nego imaju ono nešto da poželiš ostati.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #50 (permalink) | |
evo odustajem... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najruzniji |
« Korčula+turizam
|
SLATINA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:10.

sjebali nas aboriđini 
i volite puno pljuvat ostale,evo primjer iz svakodnevnog života: dvije starije gospođe,jedna Splićanka,druga Dubrovčanka,Dubrovčanka bila u posjeti Splitu,i ''domaćinka'' njoj kaže pa kakav je to govor? neka se nauči pričat...i tako dalje..ja stvarno ne kužim,u čemu je problem,što ste takvi?