Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Lijepa Naša Raspravljate o temi Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: silence za Zagreb je istina, jer se naselilo gamadi .... Zagreb je imo 60% manje stanovnika prije rata ... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-04-07, 20:25   #71 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,420
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
za Zagreb je istina, jer se naselilo gamadi .... Zagreb je imo 60% manje stanovnika prije rata ...
E ovo je definitvno uvreda za one koje su se doselili nakon rata ili u blažem obliku rečeno predrasuda.

Kao da Zagreb prije rata nije imao svoju gamad. Ispade da je bio najbolji i najljepši grad prije nego što su došli oni primitivni Bosanci, mafijaši Hercegovci, lijeni Dalmatinci, agresivni Janjevci...
Ništa ne valja do purgera. E Silence (Off record- Ja evo koliko dugo živim u Zg-u nisam ni jednog čistokrvnog purgera upoznala, mislila sam da znam jednog dok mi nije rekao da mu je tata iz Zagorja, onda drugog dok nije rekao da mu je baka Hercegovka, trećeg dok se nije uspostavilo da mu je pola rodbine u Slavoniji Nadam se da kužiš.)
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 21:40   #72 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,690
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Nemam niš protiv nikog ali Koprivnica mi nije baš nekaj.
Split također.
Zagreb opče nije u smogu osim centra ali nije tak strašno ni tam,mislim da je Zagreb ružan nebi bio glavni grad Hrvatske neg bi bio neki drugi!
Svako ima pravo na mišljenje al moram reagirat kad mi neko dira Zagreb.

Zadnji Uredio Eleonora : 18-04-07 u 21:48.
Eleonora je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 21:49   #73 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,770
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
E ovo je definitvno uvreda za one koje su se doselili nakon rata ili u blažem obliku rečeno predrasuda.

Kao da Zagreb prije rata nije imao svoju gamad. Ispade da je bio najbolji i najljepši grad prije nego što su došli oni primitivni Bosanci, mafijaši Hercegovci, lijeni Dalmatinci, agresivni Janjevci...
Ništa ne valja do purgera. E Silence (Off record- Ja evo koliko dugo živim u Zg-u nisam ni jednog čistokrvnog purgera upoznala, mislila sam da znam jednog dok mi nije rekao da mu je tata iz Zagorja, onda drugog dok nije rekao da mu je baka Hercegovka, trećeg dok se nije uspostavilo da mu je pola rodbine u Slavoniji Nadam se da kužiš.)
Javi se na PM ako hoćeš
Priuštit ću ti ja to zadovoljstvo...upoznat ćeš pravog purgera

Btw. Zar nije žalosna činjenica da do sada nisi upoznala nijednog purgera Što nam to govori

[quote=carllito;273318]
Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
za Zagreb je istina, jer se naselilo gamadi ....

ti prika imas ozbiljnih psihickih problema jer s ovom izjavom mislim da si sebi na ovom forumu stvorio dosta ljudi koji ce te "obozavati"..a mislim da si i dite jer ova izjava sama po sebi krije neki djecacki bunt i nepromisljenost..svaka cast.. ..
U potpunosti se slažem sa Silence-om..u Zagrebu stvarno ima svega i svačega.Raznoraznog probisvijeta koji misle da je ovaj grad njihova privatna prčija !
E sad ako je takvo razmišljanje loše i ako je to pokazatelj nekih psihičkih problema onda ok...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 21:55   #74 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: aurora17 Pogledaj Poruke
......,mislim da je Zagreb ružan nebi bio glavni grad Hrvatske neg bi bio neki drugi!....
Ovo je jedna od kretenskijih izjava na forumu otkako sam ja ovde.

Svaka ti čast, curo, imaš rep+ od mene za ovu budalaštinu!

To što je li Zagreb glavni grad Hrvatske nema apsolutno nikakve veze sa time je li lijep ili ružan.
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 22:33   #75 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,420
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Javi se na PM ako hoćeš
Priuštit ću ti ja to zadovoljstvo...upoznat ćeš pravog purgera

Btw. Zar nije žalosna činjenica da do sada nisi upoznala nijednog purgera Što nam to govori
Ne znam što to tebi govori, ali meni to govori da su priče o čistokrvnim purgerima kao "hoh-klasi" totalna kretenarija.

Eto, ako ti želiš upozati nekoga tko se ne baš tako davno doselio u Zagreb a nije "mafija, lijen, lopov" i sl. onda se slobodno javi na PM. Deal?

Zadnji Uredio teica : 18-04-07 u 22:37.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 09:27   #76 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 485
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

Citat:
Pravi autor: Eleonora Pogledaj Poruke
Nemam niš protiv nikog ali Koprivnica mi nije baš nekaj.
...
..
.
arrrr aaa ratatatata

ma okej.. vatever... meni je itekako super grad, pogotovo za provod... ogroman park, igralište, dušu dalo za druženje po ljeti... svi dobri klubovi na maks 300m udaljenosti.. ma špica

meni drugi grad naše županije totalno antipatičan> Križevci
sve na brdima onako.. centar bezvezan, sve razvučeno a malo... nikad tam nebi htel živjet!
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 09:35   #77 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,304
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Pomalo flejmerski topic. Svaki mjesto ima određenu ljepotu a kao uvijek nije bitni mjesto nego ekipa koja tamo boravi. Kao što kažem a to i mislim - svako mjesto (grad ili selo) ima određenu ljepotu.
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 09:38   #78 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Meni je Sibenik...al ljudi iz Sibenika koje sam upoznao su mi prezakon...

e, da, da se osvrnem na ovu malogradjanstinu gore...

Naseljava nam grad gamad... to je kao da ja kazem da nama u Splitu dolaze vlaji sa sela, a ima brdo ljudi koji i u Splitu tako razmisljaju...

Cisti primitivizam... iliti urbano kako kazu u novije vrijeme lol

Zadnji Uredio kresola : 13-12-07 u 09:43.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 18:08   #79 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 867
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

sasha-samo je jedan grad u državi a to je zagreb-sve ostalo su sela??????????'
silence-naselilo se gamadi poslje rata u zagreb?????????

šta sam se ja svega načitala ovdje i baš sam se za neke iznenadila......
svi smo mi seljačine koji ne živimo u zagrebu???? svi ljudi kojima su četnici pozapaljivali kuće i proterali ih iz njihovih mjesta pa su silom prilika morali doć kod gospode u zagreb su gamad??? ma grozno. bolje da nisam ovo ni otvorila.
sisak-nije mi ružan grad ali mi jako tmuran djeluje.
čakovec-jako lijep grad,puno zelenila,izgleda mi kao iz bajke...bar ono malo što sam vidjela.
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 00:55   #80 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-06-07
Poruka: 177
sabo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku sabo

ZGB... pršel sam pol grada jedne jedine trapke nisam mogel naći kaj bi si kupil!
ne meni je zgb... onak...niš posebno! velki grad (naspram KC)
a najružnije... Poganac... tu blizu mene.... samo 20 km hoda
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: najruzniji

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114