| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: silence za Zagreb je istina, jer se naselilo gamadi .... Zagreb je imo 60% manje stanovnika prije rata ... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Citat:
Kao da Zagreb prije rata nije imao svoju gamad. Ispade da je bio najbolji i najljepši grad prije nego što su došli oni primitivni Bosanci, mafijaši Hercegovci, lijeni Dalmatinci, agresivni Janjevci... Ništa ne valja do purgera. E Silence (Off record- Ja evo koliko dugo živim u Zg-u nisam ni jednog čistokrvnog purgera upoznala, mislila sam da znam jednog dok mi nije rekao da mu je tata iz Zagorja, onda drugog dok nije rekao da mu je baka Hercegovka, trećeg dok se nije uspostavilo da mu je pola rodbine u Slavoniji Nadam se da kužiš.) | |
| | |
| | #72 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Nemam niš protiv nikog ali Koprivnica mi nije baš nekaj. Split također. ![]() Zagreb opče nije u smogu osim centra ali nije tak strašno ni tam,mislim da je Zagreb ružan nebi bio glavni grad Hrvatske neg bi bio neki drugi! Svako ima pravo na mišljenje al moram reagirat kad mi neko dira Zagreb.
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! Zadnji Uredio Eleonora : 18-04-07 u 21:48. |
| | |
| | #73 (permalink) | ||
| Purger | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Citat:
![]() ![]() Priuštit ću ti ja to zadovoljstvo...upoznat ćeš pravog purgera ![]() Btw. Zar nije žalosna činjenica da do sada nisi upoznala nijednog purgera Što nam to govori ![]() [quote=carllito;273318] Citat:
E sad ako je takvo razmišljanje loše i ako je to pokazatelj nekih psihičkih problema onda ok...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | ||
| | |
| | #74 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Citat:
Svaka ti čast, curo, imaš rep+ od mene za ovu budalaštinu! To što je li Zagreb glavni grad Hrvatske nema apsolutno nikakve veze sa time je li lijep ili ružan.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,420
Eto, ako ti želiš upozati nekoga tko se ne baš tako davno doselio u Zagreb a nije "mafija, lijen, lopov" i sl. onda se slobodno javi na PM. Deal?
__________________ Zadnji Uredio teica : 18-04-07 u 22:37. | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak arrrr aaa ratatatata ![]() ma okej.. vatever... meni je itekako super grad, pogotovo za provod... ogroman park, igralište, dušu dalo za druženje po ljeti... svi dobri klubovi na maks 300m udaljenosti.. ma špica ![]() meni drugi grad naše županije totalno antipatičan> Križevci sve na brdima onako.. centar bezvezan, sve razvučeno a malo... nikad tam nebi htel živjet!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #77 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Pomalo flejmerski topic. Svaki mjesto ima određenu ljepotu a kao uvijek nije bitni mjesto nego ekipa koja tamo boravi. Kao što kažem a to i mislim - svako mjesto (grad ili selo) ima određenu ljepotu.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Meni je Sibenik...al ljudi iz Sibenika koje sam upoznao su mi prezakon... e, da, da se osvrnem na ovu malogradjanstinu gore... ![]() Naseljava nam grad gamad... to je kao da ja kazem da nama u Splitu dolaze vlaji sa sela, a ima brdo ljudi koji i u Splitu tako razmisljaju... Cisti primitivizam... iliti urbano kako kazu u novije vrijeme lol
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... Zadnji Uredio kresola : 13-12-07 u 09:43. |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak sasha-samo je jedan grad u državi a to je zagreb-sve ostalo su sela??????????' silence-naselilo se gamadi poslje rata u zagreb????????? ![]() šta sam se ja svega načitala ovdje i baš sam se za neke iznenadila...... svi smo mi seljačine koji ne živimo u zagrebu???? svi ljudi kojima su četnici pozapaljivali kuće i proterali ih iz njihovih mjesta pa su silom prilika morali doć kod gospode u zagreb su gamad??? ma grozno. bolje da nisam ovo ni otvorila. sisak-nije mi ružan grad ali mi jako tmuran djeluje. čakovec-jako lijep grad,puno zelenila,izgleda mi kao iz bajke...bar ono malo što sam vidjela. |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak ZGB... pršel sam pol grada jedne jedine trapke nisam mogel naći kaj bi si kupil! ne meni je zgb... onak...niš posebno! velki grad (naspram KC) a najružnije... Poganac... tu blizu mene.... samo 20 km hoda ![]()
__________________ za PAN spreman |
| | |
![]() |
| Tagovi: najruzniji |
« Korčula+turizam
|
SLATINA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:33.

(Off record- Ja evo koliko dugo živim u Zg-u nisam ni jednog čistokrvnog purgera upoznala, mislila sam da znam jednog dok mi nije rekao da mu je tata iz Zagorja, onda drugog dok nije rekao da mu je baka Hercegovka, trećeg dok se nije uspostavilo da mu je pola rodbine u Slavoniji
Nadam se da kužiš.)
pusa

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

Što nam to govori
..

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.