bio proslo ljeto...zaista je prelijep otok...preporuka svima da ga podsjete![]()
Raspravljate o temi Otok Rab Hrvatska u Lijepa Naša forumu, dio Društvo foruma; Rab je otok sunca, i vjerujte, to nije fraza jer po statistikama on ima godišnje 2417 sati sijanja sunca, odnosno ...
bio proslo ljeto...zaista je prelijep otok...preporuka svima da ga podsjete![]()
ali kako god, ja sam bila prije par godina na ljetovanju i predivan mi je otokbili smo u barbatu, banjolu i gradu naravno i baš mi je ostalo u lijepom sjećanju...plaže, priroda, oni zvonici, ma sve... nadam se da ću opet otići tamo jednom prilikom
![]()
freedom of speech is wonderful - right up there with the freedom not to listen
Evo malo o Rabu na Rab te ostalim informacija vezanim za Rab poput apartmana, zabave i ostaloga.![]()
Na Rab možemo vidjeti osnovne informacije o Rabu ali i ostale stvari poput prijedloga što otići vidjet, raditi, posjediti na ljetovanju, apartmani i ostale korisne stvari.
Prekrasan otok. Rajska plaža raj za klince.
Bio prije 2 godine...apsolutna preporuka za pogledati
uglavnom jaaaako lijep otok i apsolutna preporuka.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
jesmo
cak smo i pricali tome
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.