| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Postajte slike svoga mjesta u Društvo forumu; ja sam bio par puta,stvarno je lijep grad.uređen,čist. doživio sam kulturni šok kad sam došao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postajte slike svoga mjesta ja sam bio par puta,stvarno je lijep grad.uređen,čist. doživio sam kulturni šok kad sam došao iz Rijeke tamo a navodno i najljepše groblje na svijetu,tako nešto.al tamo nisam zalazio ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Postajte slike svoga mjesta Ja bih napokon trebala ići u Varaždin na onaj njihov špancirfest Valjda ću otići da ga malo bolje promotrim Bila sam u Varaždinu prije nekih 15 godina, ali se jako malo sjećam grada,a i vjerojatno tada i nije bio neka ljepota ![]() |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Postajte slike svoga mjesta da da! Varaždin je u zadnjih nekoliko godina jako napredovao! Pogotovo kad se slobodna zona rasprodala...donesla je puna novaca i radnih mjesta! evo slike groblja, nejlepšeg u europi... blago onom ko studira FOI šteta da me ne zanima btw. ak će netko dolazit nek se javi ...ak neću biti u Zagrebu
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #116 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Postajte slike svoga mjesta Citat:
pa kod vas je milina umrijet.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
![]() |
| Tagovi: slike gradova, slike mjesta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:40.

šteta da me ne zanima