| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Postajte slike svoga mjesta u Društvo forumu; moja srednja skola... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #134 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-05-07 Lokacija: Podravino moja mila...
Poruka: 105
![]() | Re: Postajte slike svoga mjesta Ja živim vu malomu selu, De asfalta taki još nebu. De plodne su njive i zelene šume, A krava se pase po brijegu. sad bi ja sliku ubacil al jos sam malo nov i jos sam malo mutav, a i nisam pokusal tak da jednom budem... |
| | |
| | #136 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima... Godina: 29
Poruka: 1,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postajte slike svoga mjesta karlovac prve tri sličice su onako malo iz daljega , nešto u stilu hvalimo se a kad se ipak uđe u grad onda je prava slika grada zadnje tri ,i kao što primjećujete što veći bilten to se manje vidi sramota |
| | |
| | #137 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-06-07 Godina: 30
Poruka: 3
![]() | Re: Postajte slike svoga mjesta je, istina da u Karlovcu ima stvari koje ne valjaju, ima i onih koje su prava sramota poput hotela Korana (mozda cete sokirati da ih ima i drugdje, pa ljudi ipak pokazuju ono lijepo - Zagrepcani ne ostavljaju fotke s ulaza u grad, Splicani fotke Brda koja izgledaju kao azijski dio SSSR-a, Varazdinci ili Zadrani podrucja oko autobusnog kolodvora, itd...), ali ipak postoje i razlozi za to sto redovito osvajamo turisticke nagrade, imamo najvise turista na kontinentu (bez Zagreba) i sto svatko tko mi dodje u posjet (umjesto da samo prodje kraj autobusnog kolodvora) ostane doslovno odusevljen kolicinom zelenila i parkova. da ne spominjem cetiri rijeke u malom gradicu, od kojih su dvije medju najljepsim hrvatskim rijekama, a ni treca nije daleko od toga. ![]() ![]() ![]() ![]() i zracna samo iz razloga da se vidi kolicina parkova u najuzem centru (to nije ni priblizno sve, prakticki u samom gradu je i suma, jos hrpa parkova, itd...) - inace, dio kojim se prolazi kroz Karlovac nije ni blizu ove fotke ![]() ![]() Zadnji Uredio DanDanDani : 10-06-07 u 23:14. |
| | |
| | #139 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 2,214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postajte slike svoga mjesta evo...
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #140 (permalink) |
| charolastra | Re: Postajte slike svoga mjesta Malo gradskog parka u Bjelovaru
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: slike gradova, slike mjesta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:30.