| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Postajte slike svoga mjesta u Društvo forumu; mislio sam tam popis jelena pa onda u bosanski brod, al uvijek se vratis u sl brod u ponocni zivot ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,160
![]() ![]() | Re: Postajte slike svoga mjesta mislio sam tam popis jelena pa onda u bosanski brod, al uvijek se vratis u sl brod u ponocni zivot pa nadalje ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #162 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-10-06 Godina: 29
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postajte slike svoga mjesta Ma sve 5, care! ![]()
__________________ Samo je jedno u mom životu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja... Život mi dala, baš kao da je znala, da nikad neće nestat sa mojih usana! Hrvatska!!! |
| | |
| | #163 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,246
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postajte slike svoga mjesta Part deux
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #165 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postajte slike svoga mjesta Citat:
(ja još nisam tad ni u planu bio )
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. | |
| | |
| | #166 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Postajte slike svoga mjesta Evo 2 slike... Moje raskošno dvorište (cure navalite, landlord sam )Slikano iz prozora sobe pred kojih mjesec dana dok je snijeg još bio... Dok poslikam selo slijedi update...
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
| | #168 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postajte slike svoga mjesta To je samo na slikama tako, zapravo je bara u bari + blata ko u priči ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
![]() |
| Tagovi: slike gradova, slike mjesta |
« Poreč?
|
Krapina i Zagorje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:17.

)