| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Postajte slike svoga mjesta u Društvo forumu; Evo sada ću ti napisati onoliko koliko znam, a kasnije ću ti objasniti opširnije kada budem saznao. Ja se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Frajer | Re: Postajte slike svoga mjesta Evo sada ću ti napisati onoliko koliko znam, a kasnije ću ti objasniti opširnije kada budem saznao. Ja se nesječam ništa iz školskih uđbenika .... Ovako Da NG se naziva najmlađim gradom u Hrvatskoj jer je sagrađen s ciljem da odmah bude GRAD. znaći prije ego što se počelo graditi išta u ng, bili su crteži kako napraviti grad, zatu u NG nikad neće iti gužve oko centra, svaka ulica je dovoljno široka, i ima dovoljno parkirnih mjesta za sve, to se odnosi na sve građevine u centru, a i oko centra. Sve ceste su paralelne ili okomite, nema neke cesto koja ide u V ili S ... ![]() Dok je dugo selo nastao prije NG, nastao je kao nekakvo naselje, tj. selo! Puno se prića da je Pleternica mlađa od NG, no to su samo priče. Et žurim se nestignem više ništ anpisati ... adio Pozdrav iz Poreča, trenuto sam tamo, pa imam malo vremena ...
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postajte slike svoga mjesta evo moje rezidencije.. ne bi je mijenjao za nishta! ![]() ![]() ![]()
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-05
Poruka: 187
![]() | Re: Postajte slike svoga mjesta
__________________ jebem li ti miša |
| | |
![]() |
| Tagovi: slike gradova, slike mjesta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:01.

Ja sam tamo svakog ljeta i šta bih dala da sam i sad tamo kad je kod nas ova glupa kiša!