| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Postajte slike svoga mjesta u Društvo forumu; temu o zadru? neam blage da ta tema uopće postoji... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #55 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Postajte slike svoga mjesta Lipo moje makarsko more Neću te zaboravit moć Jer su tvoje najlipše zore Jer je tvoja najlipša noć. Makarska je pravi raj Lipa je ko Jadran plavi Kad u zoru sunca sjaj Iznad Biokova se javi... ![]() BTW, na lokaciji na slici br. 6 san se zapio nenormalno puta... ![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas | Rijeka tjekom povijesti ![]() 001-karta Ri 1550.jpg 011-karta iz 17st s oznacenim trgom bivse bolnice Sv Duha.jpg Guver.JPG Corso 11.JPG 009-Piramida - niz Strosmajerovu.jpg 008-Kont - uz Strosmajerovu.jpg 001-Corso e opera.JPG 000-Piazza Regine Elena 2.jpg Kada nađem vremena postat cu slike Rijeke iz sadašnjice ![]() Kada budem mogao stavit cu slike Rijeke iz sadašnjice ![]()
__________________ I glupost je za ljude, samo to pametni ne razumiju ![]() Pendrek lomi kosti ali srce ne! ARMADA Rijeka Tko slusa cajku jebemo mu majku Zadnji Uredio eowyn : 15-08-06 u 15:24. |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Postajte slike svoga mjesta Citat:
Mnogo se toga za zadnjih 10 godina promjenilo u Osijeku. Prije rata mi se Osijek uopće nije sviđao, sad mi je mnogo simpatičniji. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: slike gradova, slike mjesta |
« Poreč?
|
Krapina i Zagorje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:07.