| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi PULA - grad između sedam brežuljaka u Društvo forumu; lijepa je pula!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PULA - grad između sedam brežuljaka lijepa je pula!!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: PULA - grad između sedam brežuljaka Kad vidim da je riječ o Puli moram se javiti i ja... živio sam kao dijete u Puli, imam tamo stan , a i kucu u Rovinju gdje sam svake godine na moru... Svaki slobodni trenutak, spojeni vikend i slicno provodim u Istri jer ju obozavam i nijedna Dalmacija nemoze nadomjestiti meni najljepsu Istru
__________________ PER ASPERA AD ASTRA |
| | |
| | #63 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PULA - grad između sedam brežuljaka ovo prvo je nebo na forumu prije nekoliko dana a drugo je moji štandić sa suvenirima netreba govorit koliko volim Pulu , arena me hrani![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-01-06 Lokacija: "između sedam brežuljaka" Godina: 39
Poruka: 66
![]() | Re: PULA - grad između sedam brežuljaka Evo vam prave glazbene pulske legende....http://www.youtube.com/watch?v=ijPjfZErVk8...nemojte reći da sam vam ja ovo stavio...
__________________ HE...HE...HE... |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: PULA - grad između sedam brežuljaka Citat:
A to je nešto novo, što sad ovo pokušavaju?
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-01-06 Lokacija: "između sedam brežuljaka" Godina: 39
![]() | Re: PULA - grad između sedam brežuljaka To nije pokušaj ,to je sramotno za pulsku rock scenu...ja ne znam što "pisci" s tim žele reći..čemu je svrha ovoga spota..."dečki naviknuti na bol" ha...ha...ha...
| | |
| | #67 (permalink) |
![]() | Re: PULA - grad između sedam brežuljaka E MOJ NARODE...http://www.youtube.com/watch?v=52nV1jZ4QdM.....http://www.youtube.com/watch?v=djL0LQXD_Eo.....eeeeeeehhh ,stara vremena dobre muzike
| | |
| | #70 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PULA - grad između sedam brežuljaka sve je manje pravih pulezana
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: brezuljaka, grad, izmedju, pula, sedam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:14.

netreba govorit koliko volim Pulu , arena me hrani
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something