| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Razlikovni riječnik u Društvo forumu; Po inicijativi veleuvažene i cijenjenje moderatorice Eowyn, otvara se ova tema. Ovdje možete stavit neku riječ ili izraz ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Po inicijativi veleuvažene i cijenjenje moderatorice Eowyn, otvara se ova tema. Ovdje možete stavit neku riječ ili izraz koji potječe iz drugog dijela (odn. narječja) Hrvatske koju ne razumijete, i zatražit od nekoga da vam istu prevede - na primjer: netko ne zna što znači riječ "IMPICAVAT" pa je ovdje posta, eventualno napiše gdje je čuo, i zatraži objašnjenje, netko drugi, tko zna što to znači, napiše da IMPICAVAT znači provocirat, "potezat za jezik", izazivat, podjebavat u cilju uzrokovanja određene reakcije kod nekoga... Eto... dakle, ako se npr. gledali "Malo misto" a pola toga niste razumjeli, ovdje možete sve pitat. Izvolite!! Molimo vas da u ovoj temi ne idete u offtopic jer će se svaki takav post brisati!!! Zadnji Uredio eowyn : 19-05-06 u 18:17. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razlikovni riječnik Pa napisao sam. Vidiš Citat:
![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razlikovni riječnik Mogu ja? (ovo ko da sam u školi ) Ako se kasnije sjetim nekih izraza napisat ću...par ljudi me nije razumjelo kad sam jednom bila rekla da se trackam kremom, trackati znači mazati....onda klafrati-brbljati, onda sekirati-živcirati...ima toga još...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razlikovni riječnik Opet on po offtopicu!! Grrr ![]() Radije nabaci još neki purgerizam, da me malo obrazuješ... Npr. šta vam znači pridjev "jebeno"? Ovde kod nas "jebeno" znači nešto maksimalno loše, nepovoljno, katastrofalno... Kod vas ima sasvim drugo značenje, jel' tako? |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Razlikovni riječnik Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: razlikovni, rijecnik |
« Imoćani..??
|
Samobor... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |