| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Razlikovni riječnik u Društvo forumu; Tapeta? To se kod nas kaže za zidnu tapetu da. Ili se kaže "on/ona je na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Razlikovni riječnik Tapeta? To se kod nas kaže za zidnu tapetu da. Ili se kaže "on/ona je na tapeti" u smislu da se o njemu/njoj sad najviše govori po gradu iliti ogovara.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #104 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razlikovni riječnik Nije tapacirung. To je nešto sasvim drugo... Nema poseban naziv za zidne tapete... to je "zidni tapet", a ovaj na podu je jednostavno "tapet".
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Razlikovni riječnik što je škedenj?
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #107 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razlikovni riječnik Ne mogu vjerovat da sam zaboravio ovu riječ: ŠKVER Jel netko zna šte to znači? ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #108 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razlikovni riječnik Evo vam još malo: ŠALŠA MANISTRA TIRAMOL PATIKE ŠPALINE Evo, tko ovo zna - a nije iz Splita - dajem mu 46 kuna ![]()
| | |
| | #109 (permalink) | |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Razlikovni riječnik Citat:
![]() manistra- makaruni, tjestenina... patike- tenisice... špaline- majica bez rukava
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. | |
| | |
| | #110 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razlikovni riječnik A jebi ga, zaboravija san da ima ekipe i iz Makarske. Normalno da ćeš ti ovo znat ![]() Pitanje je bilo upućeno našim kontinentalnim kolegama na forumu. BTW - u pravu si. Šalša = umak od rajčica (ili po naški, toć od pomidora) Manistra = tjesteninaž Patike = tenisice Špaline = "bretele" odn. uske naramenice koje su dio odjeće, npr. "majica na špaline" bi bila majica bez rukava
| | |
![]() |
| Tagovi: razlikovni, rijecnik |
« Imoćani..??
|
Samobor... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:02.

Ko zna?