| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Razlikovni riječnik u Društvo forumu; Ne znači to i to ne govore ljudi sa sela, nego tako piše na svakom pakiranju ribe koju kupiš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razlikovni riječnik ne znači li panirati (meso/riba)- uvaljati u brašno,jaja i krušne mrvice...kao kad se radi pohano meso. koliko ja znam tako se i prodaju riblji fileti za prženje.
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... Zadnji Uredio wonderwall : 30-05-06 u 16:08. |
| | |
| | #143 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,704
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razlikovni riječnik Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #145 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: Razlikovni riječnik Citat:
![]() Mislim da na ovo nema odgovor... ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #146 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razlikovni riječnik Maca (izgovara se sa kratkim samoglasnicima) Nije mala mačka, nego malj (veliki, teški čekić koji služi npr. za razbijanje kamenja, eng. sledge hammer)
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #147 (permalink) | |
| Nježni predator | Citat:
U pojedinim selima kraj Broda se Marica od mila zove Maca [krati uzlazni] Zadnji Uredio eowyn : 31-05-06 u 00:58. | |
| | |
| | #148 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razlikovni riječnik Eeee, macola. Ko onaj restoran na staroj cesti Split-Zagreb gdje se bus uvijek zaustavljao. A kako kažete za "mašklin" - alat za kopanje koji se sastoji od šiljka na jednoj strani i duže uske poluge na drugoj strani, a u kombinaciji sa drškom alat ima oblik slova T
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #150 (permalink) | |
| Administrator | Re: Razlikovni riječnik Citat:
tamo mi je stara ostavila torbicu, a unutra bilo 5000 kuna, mastercard, vozačka, visa, mobitel, osobna iskaznica, prometna od auta, fotoaparat.... i došla u zagreb doma i skužila da nema torbicu, i zove restoran linija u kvaru, i stari sjeo u auto i natrag do macole, došao tamo i ženska konobarica sve sačuvala, zamisli ti to a mastercard od firme, mogao je raditi šta je htio sa tim da se netko dočepao... i onda stara napisala članak i dala u novine kao kako još ima poštenih ljudi, i kao hvala djelatnicima macole...bla bla bla | |
| | |
![]() |
| Tagovi: razlikovni, rijecnik |
« Imoćani..??
|
Samobor... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:22.

A ti baš uporan da ideš tamo u offtopic